Ρίσκο με Μπραν

Οι αγώνες για τα προκριματικά του Europa League θα είναι οι βασικές μας επιλογές προκειμένου να μπορέσουμε να πάμε στο ταμείο

Τα προκριματικά του Champions League μας άφησαν και πλέον έρχονται αυτά του Europa League έτοιμα προκειμένου να μπορέσουν να μας πάνε ταμείο που είναι άλλωστε και ο στόχος μας σαν στήλη της εφημερίδας. Το ματς που θα επιλέξουμε πρώτο είναι αυτό ανάμεσα στην Σάμροκ Ρόβερς και την Μπραν με τις δυο ομάδες μετά το 2-2 του πρώτου ματς να έχει αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς.

Η Μπραν παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-1 από το πρώτο ημίχρονο έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της από την Σάμροκ Ρόβερς με ένα γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Σήμερα εκτός έδρας θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα για να πάρει την πρόκριση στην συνέχεια της διοργάνωσης. Το διπλό πληρώνει καλά και θα το ποντάρουμε για να πάμε στο ταμείο. 

Από εκεί και πέρα στο άλλο ματς η Κρακόβια υποδέχεται την Στρέντα και έχει την ποιότητα προκειμένου να μπορέσει να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει στην διοργάνωση. Το ματς αναμένεται να είναι ανοικτό με τους Πολωνούς να έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα και να μπορούν να μας πληρώσουν τη νίκη.

Τέλος, θα κλείσουμε τις επιλογές μας από τον αγώνα της Χάιντουκ με την Γκρζίρα, με τις δυο ομάδες να δείχνουν ότι μπορούν να σκοράρουν πολύ και να μας πληρώνουν καλά για να επιλέξουμε το Over 2,5.

ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΣΤΡΕΝΤΑ                    1.90
ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ-ΜΠΡΑΝ            2              2.45
ΧΑΙΝΤΟΥΚ-ΓΚΖΙΡΑ            over 2,5                1.65

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×