Προβάδισμα στην έδρα

Το δεύτερο «γκρουπ» των πρώτων αγώνων για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με την έδρα να έχει την πρώτη τύχη στις αναμετρήσεις της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Ρόζενμποργκ και της Γιουνγκ Μπόις με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι από τις πιο «έμπειρες» ομάδες σε προκριματικούς γύρους και σε πλέι-οφ ευρωπαϊκών κυπέλλων. Από το 2007/2008 και με εξαίρεση μία σεζόν (2017/18) δίνει σταθερά το παρών σε ομίλους κυπέλλων Ευρώπης, έχοντας και εξαιρετική συμπεριφορά στα εντός έδρας παιχνίδια σε νοκ-άουτ γύρους. Στο «Μάξιμιρ» μετρά μόλις μία ήττα στην τελευταία πενταετία, το περσινό 1-2 από τη Γιουνγκ Μπόις, που της στέρησε την πρόκριση σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα χρόνο πιο έμπειρη και ώριμη, στον προηγούμενο γύρο πέρασε με άνεση το εμπόδιο της Φερεντσβάρος (1-1, 4-0), της δίνουμε τον πρώτο λόγο να επικρατήσει εις βάρος της Ρόζενμποργκ. Ο άσος στο 1,50 του ΟΠΑΠ.

Η Γιουνγκ Μπόις έχει πάρει τα σκήπτρα από τη Βασιλεία στο πρωτάθλημα Ελβετίας και πέρυσι έκανε και την παρθενική της παρουσία σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στάθηκε ανταγωνιστικά σε δύσκολο γκρουπ με αντιπάλους τις Γιουβέντους, Βαλένθια και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν απέφυγε την τελευταία θέση αλλά άφησε καλές εντυπώσεις και δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να τα καταφέρει ξανά. Αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα, που πήρε δύσκολη πρόκριση για τα πλέι-οφ, αποκλείοντας την Κοπεγχάγη στα πέναλτι. Η ελβετική ομάδα ωστόσο είναι ποιοτικότερη και στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο. Στο 1,70 ο άσος στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(22:00): ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: 1 (1,50)

(22:00): ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: 1 (1,70)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×