Δύο Over 2,5 στο 1,55

Ιταλικές επιλογές στο Over 2,5 από τα παιχνίδια της Κυριακής. Τα παιχνίδια της Ρόμα ως τώρα στη σεζόν έχουν πολλά γκολ και θέαμα, η Μπολόνια μπορεί να ακολουθήσει στο ρυθμό αυτό. Και η Νάπολι μπορεί να ανεβάσει το σκοράρισμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λέτσε.

Η Ρόμα έχει ξεκινήσει τη σεζόν… φουριόζα, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Στην πρεμιέρα παραχώρησε 3-3 στην Τζένοα, κατόπιν έμεινε στο 1-1 με τη Λάτσιο στο ντέρμπι, σε ματς που είχε έξι δοκάρια και 22 τελικές προσπάθειες στο σύνολο. Στην τρίτη αγωνιστική συνέτριψε 4-2 την Σασσουόλο ενώ την Πέμπτη στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ φιλοδώρησε με άλλα τέσσερα γκολ (4-0) την Μπασάκσεχιρ. Οσα έρθουν και όσα πάνε για τη Ρόμα, η Μπολόνια μπορεί να ακολουθήσει στο ρυθμό αυτό, εξάλλου προέρχεται και αυτή από το εντυπωσιακό 4-3 επί της Μπρέσια, εκτός έδρας. Το Over 2,5 σε τιμή 1,55 στον ΟΠΑΠ.

Λέτσε εναντίον Νάπολι στο «Βία Ντελ Μάρε», με ξεκάθαρο φαβορί ασφαλώς τη φιλοξενούμενη ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Η Νάπολι προέρχεται από δύο νίκες στο 2-0, εύκολα τη Σαμπντόρια για το πρωτάθλημα, σχετικά έκπληξη η επικράτησή της επί της Λίβερπουλ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι «παρτενοπέι» νωρίτερα είχαν επικρατήσει με 4-3 της Φιορεντίνα, με το ίδιο σκορ είχαν ηττηθεί από τη Γιουβέντους, σε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα στη σεζόν. Η Λέτσε, που προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Τορίνο, είναι ομάδα που δεν κλείνεται και ευνοεί το γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Το Over 2,5 στο 1,55 του ΟΠΑΠ έχει το προβάδισμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(16:00): ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΡΟΜΑ: Over 2,5 (1,55)
(16:00): ΛΕΤΣΕ – ΝΑΠΟΛΙ: Over 2,5 (1,55)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×