Στοίχημα: Σκοράρει πολύ η Μπάγερν

Οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό και μπορούν να μας πληρώσουν το over 2,5 στο δελτίο μας.

Με όλα τα αστέρια της θα έρθει στην Αθήνα η Μπάγερν Μονάχου για τον σημερινό αγώνα στον Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Το μοναδικό πρόβλημα των Βαυαρών είναι ο Νίκλας Σούλε. Ο 24χρονος διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στον αγώνα με την Αουγκσμπουργκ και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες.

Ο Νίκο Κόβατς ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από τους: Νόιερ, Ούλραϊχ, Φρουχτλ, Παβάρ, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο, Πέρισιτς, Μπόατενγκ, Γκορέτσκα, Ντέιβις, Ερναντέζ, Γκνάμπρι, Τολισό, Μίλερ, Αλάμπα, Κομάν και Κίμιχ. Η Μπάγερν μετά και το κάζο κόντρα στην Άουγκσμπουργκ όπου δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη (2-2) θέλει να ξεσπάσει.

Και μπορεί να το πετύχει κόντρα στον Ολυμπιακό με το over 2,5 να πληρώνει 1.40. Από εκεί και πέρα στο άλλο ματς του ομίλου η Τότεναμ θέλει επειγόντως μια νίκη για να κάνει μια νέα αρχή σε όλες τις διοργανώσεις. Αντίθετα ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη. Το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες πληρώνει πολύ καλά και θα το ποντάρουμε για να μπορέσουμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο.  Τέλος, θα κλείσουμε τις επιλογές μας με το διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ       over 2,5                1.40

TOTENAM-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ    G/G       1.83

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ           2              1.47

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×