Στοίχημα: Ακάθεκτη η Αγγλία

Τα «τρία λιοντάρια» θέλουν να πάρουν μια ακόμα νίκη για τα προκριματικά του Euro 2020 κόντρα στο Κόσοβο.

Η Αγγλία διέλυσε το Μαυροβούνιο με 7-0 και πέρασε και μαθηματικά στα τελικά του Euro 2020. Στο 6ο λεπτό ο Μιγιάτοβιτς έσωσε μετά από σουτ του Κέιν αλλά στο 11’ o Τσίλγουελ από αριστερά άνοιξε στον Τσάμπερλεϊν που με δεξί διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 17’ ο Μιγιάτοβιτς έσωσε μετά από σουτ του Ράσφορντ και στο 18’ ο Τσίλγουελ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά με τον Κέιν να γράφει το 2-0 με κεφαλιά. Και στο 24’ ο Τσίλγουελ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κέιν με νέα κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 26’ ο Πίκφορντ έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Σίμιτς και στο 30’ ο Τσάμπερλεϊν σέντραρε από δεξιά, ο Μαγκουάιρ πήρε την κοντινή κεφαλιά με τον Μιγιάτοβιτς να σώζει και τον Ράσφορντ να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει για το 4-0.

Τα «λιοντάρια» δεν πάτησαν φρένο και  στο 37’ ο Άρνολντ σέντραρε από δεξιά και ο Κέιν κατέβασε την μπάλα στη μικρή περιοχή, γύρισε και πλάσαρε για το 5-0.  Στο 55’ ακυρώθηκε γκολ του Μάουντ για οφσάιντ, ενώ στο 66’ μετά από φάση διαρκείας, ο Σόφρανατς πέτυχε αυτογκόλ για το 6-0. Το τελικό 7-0 έκανε ο Άμπραχαμ με κοντινό πλασέ στο 84ο λεπτό μετά από γύρισμα του Σάντσο από αριστερά.

Σήμερα θέλει να πάρει μια ακόμα νίκη αυτή τη φορά στην έδρα του Κοσόβου. Από εκεί και πέρα θα πάμε στο διπλό της Τσεχίας στην έδρα της Βουλγαρίας αλλά και τον άσο της Γουινέας κόντρα στην Ναμίμπια.

ΚΟΣΟΒΟ-ΑΓΓΛΙΑ               2              1,40

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ         2              1.70

ΓΟΥΙΝΕΑ-ΝΑΜΙΜΠΙΑ      1              1,47

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×