Με Μιλάνο και Ζαλγκίρις

Επιστρέφει στη δράση η Ευρωλίγκα μετά τη διακοπή για τη διεξαγωγή των κυπέλλων στην Ευρώπη, έχει καλές επιλογές το πρόγραμμα της Πέμπτης. Φαβορί Αρμάνι Μιλάνο και Ζαλγκίρις, κόντρα στις αναξιόπιστες Κίμκι και Μπασκόνια αντίστοιχα.

Κρίσιμο ματς στη μάχη της οκτάδας, η Αρμάνι Μιλάνο του ρεκόρ 11-13 υποδέχεται την Κίμκι του 10-14, μία νίκη χωρίζει τις δύο ομάδες σε ένα κρας-τεστ για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας. Η Αρμάνι Μιλάνο προέρχεται από μέτριες εμφανίσεις σε όλα τα επίπεδα ενώ δεν μπόρεσε να φτάσει ούτε στον τελικό του εγχώριου κυπέλλου, ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Βενέτσια. Ομως έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην αναξιόπιστη εκτός έδρας Κίμκι, η οποία μετρά οκτώ διαδοχικές ήττες μακριά από τη Μόσχα. Η Αρμάνι στο τελευταίο της στη διοργάνωση έχασε οριακά από την ισχυρή Μπαρτσελόνα με 84-80, πηγαίνοντας το ματς στις τελευταίες κατοχές. Ποντάρισμα στην έδρα και το 1,50 του άσου στον ΟΠΑΠ.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας επιχειρεί τρελό «σπριντ» για να προλάβει την πρώτη οκτάδα, σίγουρα δεν είναι στο χέρι της αφού έχει μείνει πίσω, δύο νίκες από τις Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο που βρίσκονται στην όγδοη θέση, ωστόσο θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Τρέχει σερί 6-3 στα 9 τελευταία παιχνίδια και με ανταγωνιστικές εμφανίσεις, στις τρεις ήττες της έχασε οριακά από Ρεάλ (88-82), Παναθηναϊκό (96-94) και την πρωτοπόρο Αναντολού Εφές (96-91) στο πιο πρόσφατο, έφτασε πολύ κοντά σε μια σημαντική νίκη. Η αντίπαλος Μπασκόνια είναι στο ίδιο ρεκόρ 9-15 αλλά οι εμφανίσεις της δεν πείθουν, στο τελευταίο κέρδισε την αδύναμη Βιλερμπάν με 79-65 αλλά δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι καλύτερο. Η φόρμα της Ζαλγκίρις μας οδηγεί στο διπλό, σε τιμή 2,15 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45): ΜΙΛΑΝΟ – ΚΙΜΚΙ: 1 (1,50)
(22:00): ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: 2 (2,15)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×