Ευκαιρία για ρίσκο

Και πάλι η Μπουντεσλίγκα στο επίκεντρο, με τη μάχη για ην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ να είναι ανοιχτή. Ρίσκο στο G/G στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την ανεβασμένη Χέρτα, μπορεί να φτάσει σε μεγάλο σκοράρισμα η Λειψία, κόντρα στην Πάντερμπορν.

Η Λειψία μετά την επανέναρξη έχει παραχωρήσει δύο ισοπαλίες στην έδρα της, κόντρα σε Φράιμπουργκ (1-1) και Χέρτα (2-2), έχει πάρει δύο ευρύτατες νίκες εκτός έδρας, επί των Μάιντς (5-0) και Κολωνίας (4-2) αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν διατηρεί +2 από τις Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν, στη μάχη για την παρουσία στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, το πρόγραμμα την ευνοεί καθώς αντιμετωπίζει απόψε την ουσιαστικά υποβιβασμένη Πάντερμπορν, η οποία προέρχεται από τη συντριβή με 6-1 από την Ντόρτμουντ και έχασε κάθε πρακτική ελπίδα για την παραμονή. Στη Λειψία υπάρχει και το κίνητρο να σημειώσει όσα περισσότερα γκολ μπορεί ο Τίμο Βέρνερ, που κυνηγά τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στη μάχη για την πρώτη θέση των σκόρερ, πάμε στον άσο σε συνδυασμό με το Over 4,5, σε τιμή 2,25 στον ΟΠΑΠ.

Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Χέρτα Βερολίνου, σε πολύ σπουδαίο παιχνίδι για τη μάχη της Ευρώπης, τόσο για το Τσάμπιονς όσο και το Γιουρόπα Λιγκ. Η Ντόρτμουντ με το ευρύ 6-1 επί της καταδικασμένης Πάντερμπορν διατήρησε το +4 από τις Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε, θέλει να κάνει το βήμα για να εξασφαλίσει την τετράδα, στο ματς με την ανεβασμένη Χέρτα. Μια Χέρτα που μετά την επανέναρξη της δράσης στη Γερμανία και με τον Μπρούνο Λαμπαντία στο «τιμόνι» της έχει πάρει 10 βαθμούς από 4 παιχνίδια και από εκεί που κινδύνευε με υποβιβασμό, απέκτησε αίφνης ελπίδες ακόμα και για την έξοδο στην Ευρώπη, όντας στο -4 από την έκτη Βόλφσμπουργκ. Η επιθετική ισχύς των δύο ομάδων μας στρέφει στο G/G σε τιμή 1,60 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(16:30): ΛΕΙΨΙΑ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: 1 & Over 4,5 (2,25)
(19:30): ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΕΡΤΑ: G/G (1,60)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×