Ολα για την ανατροπή

Επιστρέφει το Τσάμπιονς Λιγκ με τις ρεβάνς για τους «16» της διοργάνωσης. Ματσάρα στο «Ετιχαντ» με τη Ρεάλ Μαδρίτης να επιχειρεί το δύσκολο, την ανατροπή του 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λυών, στην προσπάθεια ανατροπής του 1-0 του πρώτου αγώνα.

Στο «Ετιχαντ» η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει το πλεονέκτημα πρόκρισης μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα τον περασμένο Φεβρουάριο, πριν τη διακοπή για τον κορονοϊό. Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα δεν είναι από αυτές που θα παίξει για να κάνει διαχείριση του προβαδίσματος και θα προσπαθήσει για τη νίκη και στο δεύτερο ματς, η Ρεάλ από την πλευρά της δεν έχει κανένα περιθώριο καθώς χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ για να πάρει την πρόκριση. Η Ρεάλ δεν έχει παράλληλα και τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος, κάτι που την αδυνατίζει ασφαλώς στο αμυντικό σκέλος. Το Over 2,5 σε τιμή 1,50 στον ΟΠΑΠ.

Στο «Γιουβέντους Στέιντιουμ» η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λυών, στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0 τον περασμένο Φεβρουάριο στη Γαλλία. Η Γιούβε έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό ασφαλώς, αφού το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ η Λυών μετά από πεντάμηνη αποχή επέστρεψε στη δράση μόλις την περασμένη Παρασκευή με τον τελικό του λιγκ καπ, κόντρα στην Παρί. Η Γιουβέντους είναι ανώτερη ποιοτικά και την περιμένουμε να επικρατήσει, στην προσπάθεια να κάνει την ανατροπή, όντας πιο έτοιμη αγωνιστικά. Στο 1,45 ο άσος στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(22:00): ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΥΩΝ: 1 (1,45)
(22:00): ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΡΕΑΛ: Over 2,5 (1,50)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×