Νίκες πριν τον τελικό

Η Εθνική Ελλάδας με κάποια προβλήματα δεν έχει κανένα περιθώριο απωλειών στο Κισινάου κόντρα στη Μολδαβία, πριν υποδεχθεί την Τετάρτη τη Σλοβενία, για τον τελικό πρωτιάς στον όμιλο του Nations League. Και η Σλοβενία είναι φαβορί για τη νίκη, κόντρα στο αδιάφορο Κόσοβο.

Η Εθνική ομάδα έπεσε θύμα έκπληξης στο παιχνίδι του Οκτωβρίου με το Κόσοβο, έμεινε στο 0-0 και έπεσε από την κορυφή του ομίλου της στο Nations League, όντας στο -2 από τη Σουηδία. Ετσι το αποψινό παιχνίδι στο Κισινάου με αντίπαλο τη Μολδαβία έχει χαρακτήρα must win για την ελληνική ομάδα, πριν αντιμετωπίσει την Τετάρτη στη Ριζούπολη την μέχρι στιγμής πρωτοπόρο του γκρουπ, Σλοβενία. Η Μολδαβία δεν έχει ελπίδες για τη διάκριση στον όμιλο, η Εθνική παρά κάποιες σημαντικές απουσίες (Μπακάκης, Μάνταλος, Γιαννούλης, Σταφυλίδης, Φούντας) πρέπει να εκμεταλλευτεί το κίνητρό της. Στο 1,35 το διπλό στον ΟΠΑΠ.

Στο άλλο ματς του γκρουπ η πρωτοπόρος Σλοβενία υποδέχεται το Κόσοβο, έχοντας το προβάδισμα των προγνωστικών. Οι Σλοβένοι, ενισχυμένοι στην παρούσα φάση με τους ηγετικούς μεσοεπιθετικούς Ιλιτσιτς, Ζάιτς, Κούρτις, Βούτσκιτς και τον καλό φορ Μάταβζ, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στο αδιάφορο Κόσοβο, προκειμένου στην τελευταία αγωνιστική να προσπαθήσουν να υπερασπιστούν την πρωτιά στον όμιλο. Σε καλή τιμή ο άσος, κόντρα στο Κόσοβο που θα στερηθεί σημαντικούς βασικούς παίκτες (Ράσιτσα, Κόλολι, Ζένελι, Χαλίμι, Πακάραντα). Στο 1,80 ο άσος στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45): ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: 2 (1,35)
(21:45): ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΚΟΣΟΒΟ: 1 (1,80)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×