Onsports Bet: Επιστροφή με πολλά γκολ στο Champions League

Το Onsports σας στέλνει ταμείο με τους σημερινούς αγώνες του Champions League

Mετά από ένα διάλειμμα μιας μέρας είμαστε ξανά εδώ, ανανεωμένοι και φρέσκοι προκειμένου να μπορέσουμε να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο που είναι και ο στόχος μας.

Το Champions League μετά την διακοπή λόγω των ομίλων επιστρέφει στη ζωή μας και πλέον κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν αγώνες για τους ομίλους προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη φάση πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα με εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα της Ανζέ έκαναν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες αν θέλουν να ελπίζουν σε κάτι θετικό στον όμιλο. Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετράει έξι βαθμούς μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια έχοντας κερδίσει Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Τότεναμ. Εντός συνόρων μετά την ήττα από την Μποαβίστα εκτός έδρας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Ζιλ βιθέντε με 3-1.

Θα πάμε λοιπόν στο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, με τη συγκεκριμένη επιλογή να την ποντάρουμε και στο Ίντερ-Μπαρτσελόνα. Το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς στο Μιλάνο, με τις δυο ομάδες να είναι εξαιρετικές στην επίθεση αλλά η άμυνα τους πονάει.

Τέλος, θα κλείσουμε την τριάδα μας με τον αγώνα της Άιντραχτ με την Τότεναμ. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν πολύ και το over 2,5 είναι μια εξαιρετική λύση.

Oι επιλογές
Μαρσέιγ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας      G/G        1.70
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Τότεναμ  Over 2,5 1.75
Ίντερ-Μπαρτσελόνα                       G/G        1.55

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×