Φασίδης για Στουτγκάρδη και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ετοιμος να… κατακτήσει τα ευρωπαϊκά γήπεδα είναι ο 15χρονος Βασίλης Φασίδης, ο οποίος τις επόμενες εβδομάδες θα δοκιμαστεί σε Στουτγκάρδη και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται στην ΑΕ Ποντίων Βέροιας στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ημαθίας και φέτος σημείωσε 34 (!) γκολ, εντυπωσιάζοντας με τις εξαιρετικές επιδόσεις του οι οποίες προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ξέων συλλόγων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports o νεαρός παίκτης δοκιμαστεί από την Στουτγάρδη στις 29/8 και από την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 19/9, διεκδικώντας το… όνειρο της μεταγραφής στο εξωτερικό.

Το Onsports επικοινώνησε με τον προπονητή του στους Πόντιους, Στέφανο Γαϊτάνο, ο οποίος του έπλεξε το εγκώμιο:

«Είναι ένα χαρισματικό παιδί και στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βρει ανοιχτές πόρτες. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να τον πάμε στην Ευρώπη, εκεί όπου επικρατεί άλλη νοοτροπία και κάτω από άλλο σκεπτικό και άλλο πρίσμα θα εκτιμήσουν το ταλέντο τους. Όταν ζήτησα από ελληνικές ομάδες να τον δουν, να τον δοκιμάσουν σε ένα φιλικό, με παρέπεμψαν στις ομάδες Νέων. Όμως πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή και δεν θεώρησα σωστό να τον αφήσω να δοκιμαστεί σε τμήματα υποδομών».

Οσο για τα χαρακτηριστικά του Φασίδη ως παίκτη, ο «στρατηγός» υποστήριξε: «Είναι πολύ γρήγορος, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, ενώ έχει την αίσθηση του γκολ. Είναι καθαρόαιμος κυνηγός, σαν αυτούς που δεν βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα. Το ότι είναι 15 ετών και σημείωσε 34 γκολ στο τοπικό πρωτάθλημα τα λέει όλα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×