Στην κορυφή η Περίσταση

Η μοναδική ομάδα της Β’ Πιερίας που κατάφερε να κάνει το έξι στα έξι ήταν η ΑΕ Περίστασης που επικράτησε 5-1 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Άσχημη ήταν η 6η αγωνιστική για τις ομάδες της κορυφής για την Β΄Πιερίας. Από τις ομάδες που βρισκόντουσαν στις πρώτες θέσεις, μόνο η ΑΕ Περίστασης κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο, καθώς επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-1 εκτός έδρας του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Κατά τα άλλα στην 2η θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς απόσταση βρέθηκε η Δρυάνιστα που πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Καλλιθεακό. Ο Ταύρος Ελάφου πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Δία Δίου και βρίσκεται στην 2η θέση μαζί με την Δρυάνιστα.

Ο Πιερικός Κάτω Αγιάννη επικράτησε 3-0 της Δόξας Μοσχοχωρίου και είναι στους πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή. Εντυπωσιακή νίκη πήρε ο Πιερικός Ρυακίων που διέλυσε με 6-1 τον Όλυμπο Βροντούς.

Απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις η Ελπίδα Ανδρομάχης που επικράτησε με 2-0 του Ορφέα Φωτεινών. Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Διγενή με την 25η Μαρτίου, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Αναγέννηση Σβορώνου η οποία απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 από την Αναγέννηση Σφενδάμης.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Β’ Πιερίας, πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×