Αντωνίου: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Οι παίκτες του Κατσαντώνη Αγράφων θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στη συνέχεια και να μείνουν στην κορυφή της Α’ Ευρυτανίας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Αντωνίου.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας των Αγράφων, μετά τη νίκη επί της Δόξας Ραπτόπουλου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων για την προσπάθεια και βεβαίως στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή απόδοση, που είχαν κυρίως στον επιθετικό τομέα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι σιγά-σιγά συνειδητοποιούμε ποιοι είναι οι στόχοι μας και πως πρέπει να φτάσουμε σε αυτούς. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, γιατί και οι αντίπαλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα.

Κατά συνέπεια πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλα τα παιχνίδια. Συνεχίζουμε έτσι και βλέπουμε το επόμενο ματς. Δίνουμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά και ελπίζουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας, που θέσαμε στην αρχή της σεζόν».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×