Γιαρένης: «Πλασματικό το αποτέλεσμα»

Αυστηρή κριτική στην ομάδα του, έκανε ο  Δημήτρης Γιαρένης, σχολιάζοντας την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε ο Α.Ο. Άνοιξης το Σάββατο (3/12), στη Βάρη από τον τοπικό Φοίβο, με σκορ 4-2.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» υποστήριξε πως το τελικό σκορ είναι πλασματικό, τονίζοντας πως η Άνοιξη θα μπορούσε να δεχτεί πολλά περισσότερα γκολ.
«Πραγματοποιήσαμε κακή εμφάνιση σε ένα ακόμη παιχνίδι», είπε ο Δημήτρης Γιαρένης σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Onsports  και συνέχισε: «Το τελικό 4-2 υπέρ του Φοίβου, είναι πλασματικό, αφού θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί περισσότερα τέρματα».

Ο πρόεδρος της ομάδας των βορείων προαστίων, καταλήγοντας έσπευσε να δικαιολογήσει τους ποδοσφαιριστές, για την άσχημη εικόνα που παρουσίασαν, λόγω των σοβαρών απουσιών: «Ελαφρυντικό για εμάς αποτελεί το γεγονός, πως αγωνιστήκαμε με σημαντικές απουσίες. Στη θέση του τερματοφύλακα Αμπαρτζίδη ο οποίος ήταν τραυματίας αγωνίστηκε και πρώτη φορά ο 16χρονος Μουλάς, ενώ δεν έπαιξαν και ο στρατευμένος Μπουσδέκης, ο τραυματίας Μαπάκης και ο Δαρζέντας, λόγω σπουδών».

Την επόμενη αγωνιστική, η Άνοιξη θα υποδεχθεί τον Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου. Ο τεχνικός του συλλόγου, Μπάμπης Θεολόγης, θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού θα επιστρέψουν όσοι απουσίασαν στο ματς με τον Φοίβο Βάρης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×