Συναντήθηκαν για το μέλλον του Πρωτέα

Συνάντηση με τους γονείς οι οποίοι έχουν γράψει τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας, είχε την Τρίτη (20/3), ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντίνος Χασάπης, όπως αναφέρει ο ιστότοπος «neaepsana.blogspot.com».

Το θέμα που συζητήθηκε αφορούσε την οικονομική επιβίωση της ομάδας, λόγος για τον οποίο ο κ. Χασάπης, ζήτησε από τους γονείς να γραφτούν μέλη του συλλόγου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Πρωτέα, με αφορμή την πραγματοποίηση της παραπάνω συνάντησης, αναφέρονται τα εξής:

«Την Τρίτη 20/3, σε συγκέντρωση γονέων-μελών και της διοικήσεως του Α.Π.Σ. Πρωτεύς Παλαιάς Φώκαιας, αποφασίσθηκαν τα εξής:

Οι παρόντες γονείς αποδέχθηκαν την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου, να εγγραφούν το συντομότερο μέλη στον σύλλογο. Η εγγραφή θεσμοθετεί την δυνατότητα συμμετοχής και στις αποφάσεις και στον προγραμματισμό του Πρωτέα.

Δημιουργείται Επιτροπή Διοίκησης Ακαδημιών, στην οποία συμμετέχουν 2 γονείς από κάθε τμήμα, σύνολο (4Χ2) 8 γονείς και 2 εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Πρωτέα. Ήδη, δήλωσαν συμμετοχή από τους παρόντες οι κυρίες Γαβαλά και Ρουμπεΐδη και οι κύριοι Πίρκολος, Τριανταφυλλάτος και Χατζηγιαννάκης. Από το Δ.Σ. συμμετέχουν ο ταμίας κ. Τσομίδης και ο έφορος ποδοσφαίρου κ. Μακροδημήτρης.

Η επιτροπή θα λειτουργήσει άμεσα  για να αντιμετωπίσει -σε συνεργασία με το Δ.Σ.- τα προβλήματα  των ακαδημιών, τον προγραμματισμό (οικονομικό και αθλητικό) των επομένων μηνών και της νέας περιόδου.

Παράλληλα θα μεριμνήσει για την εγγραφή όλων των γονέων ως μελών (αρμόδιος για την εγγραφή ο κ. Τσομίδης τηλ. 6932-348705)».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×