Μαύρο… Κύπελλο για τον Περδίκκα

Μπορεί ο Περδίκκας να κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Κοζάνης στην ιστορία του, 3-2 την ΑΕΠ Καραγιαννίων, ωστόσο η νίκη επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Έμερσον.

Στον τελικό, οι Πόντιοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 17’ με κεφαλιά του Μιχαηλίδη για το 0-1, ενώ στο 43’ μετά από σέντρα του Τσιώνη, ο Κιουλτζής με πλασέ έγραψε το 0-2. Η αντίδραση του Περδίκκα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 48’ από κόρνερ του Κίλη, ο Γετίμης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 59’ ήρθε η ισοφάριση, ύστερα από ατομική ενέργεια του Συμεωνίδη κι εύστοχο πλασέ, για το 2-2.

Στο 80’όμως, ο Έμερσον του Περδίκκα δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Μαντζιάρη στο κέντρο του γηπέδου και έσπασε το πόδι του! Το παιχνίδι διακόπηκε για λίγα λεπτά, μέχρι να μεταφερθεί ο Βραζιλιάνος στο νοσοκομείο. Στο 88’ ο Τσαγκαλίδης πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Περδίκκα, που έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του, όμως δεν υπήρχε διάθεση για πανηγυρισμούς, λόγω του τραυματισμού του Έμερσον.

ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ: Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Κοντογουλίδης, Μπάμπαρης, Τσακαλίδης, Παπαδόπουλος Ε., Κίλης (70’ Αρσενίδης Α.), Χαϊτίδης, Νικολαΐδης (46’ Γετίμης), Έμερσον (80’ Αρσενίδης Γ.), Ιωαννίδης

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ: Αθανασιάδης, Τοπαλίδης (55’ Μπόντσος), Παπαδόπουλος (90’ Μόσχος), Παπαντωνίου, Μαλούτας, Καραγιώργος, Μαμάτσιος (67’ Παπαϊωάννου), Κιουλτζής, Μιχαηλίδης, Μαντζιάρης, Τσιώνης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×