Η Περιφερειακή Αττικής – Εύβοιας στον Τελικό με την Πελοπόννησο

Η Περιφερειακή ομάδα Αττικής – Εύβοιας θα παίξει την Κυριακή (13/5) στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος περιφερειών με την ομάδα της Πελοποννήσου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα ξεκινήσει στις 12:30.
Ο κορμός της Περιφερειακής ομάδας Αττικής – Εύβοιας, απαρτίζεται από την μικτή νέων της ΕΠΣ Αθηνών, προπονητής της οποίας είναι ο Μιχάλης Κάτσικας. Επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου της Περιφερειακής ομάδας, είναι ο Σπύρος Λιβαθηνός.
Θα προηγηθεί ο αγώνας των παίδων, ανάμεσα στη Θεσσαλία και στην Κρήτη, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 10:30.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΑ, αναφέρονται τα εξής:

«Γνωρίζουμε σε όλους ότι την Κυριακή 13/5 θα διεξαχθούν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» οι τελικοί αγώνες παίδων και νέων περιφερειών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων «Good League ΟΠΑΠ», που διοργανώνει η ΕΠΟ. Στις 10:30 θα διεξαχθεί ο τελικός των παίδων μεταξύ των Μικτών ομάδων της 4ης Περιφέρειας (Θεσσαλία) και της 11ης Περιφέρειας (Κρήτη).

Στις 12:30 θα διεξαχθεί ο τελικός των νέων, μεταξύ των Μικτών ομάδων της 7ης Περιφέρειας (Αθήνα – Πειραιάς – Εύβοια) και της 9ης Περιφέρειας (Ανατολική Πελοπόννησος). Η είσοδος είναι ελεύθερη. Καλούμε τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να ενισχύσουν την προσπάθεια της περιφερειακής μας ομάδας, που αγωνίζονται στον τελικό των νέων».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×