Το Κρυονέρι στηρίζει την «Ενωτική Κίνηση»

Η διοίκηση του Κρυονερίου, με επιστολή που απέστειλε στον αθλητικό Τύπο, γνωστοποίησε τη στήριξή της στην παράταξη «Ενωτική Κίνηση», η οποία θα διεκδικήσει τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, στις επικείμενες εκλογές.

Η επιστολή της ομάδας των βορείων προαστίων, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος, Γιάννης Νάκας και ο γενικός γραμματέας, Καλαφατέλης Στέλιος, αναφέρει τα εξής:

«Κρυονέρι 6/6/2012
Αρ. Πρωτ. 995
Προς: ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΥΠΟ
                         
                 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ύστερα από την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της 5/6/2012, με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εκλογές της Ένωσης, το Δ.Σ. αποφάσισε το σωματείο μας να στηρίξει στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ, την παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ».
Κυριότερος λόγος αυτής της απόφασης, είναι ότι η Ένωση πρέπει πλέον να διοικείται από μέλη των σωματείων, οι οποίοι γνωρίζουν εκ των έσω τα προβλήματα των ομάδων. Η συγκεκριμένη παράταξη έχει αποκτήσει πλέον την εμπιστοσύνη μας και την αξιοπιστία που χρειάζεται, για το μέλλον της Ένωσης.
Σε συνέχεια της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Νάκας δηλώνει ότι είναι στην διάθεση της παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» από οποιοδήποτε πόστο κι αν χρειασθεί.

            ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                                           ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×