Διάψευση από Σαλαμανικομάχους για Γαβριηλάκη

Διαψεύδει η διοίκηση των Σαλαμινομάχων τη μεταγραφή του Γιώργου Γαβριηλάκη στον Αίαντα Σαλαμίνας, τονίζοντας με ανακοίνωσή της ότι αυθαίρετα προχώρησαν οι διοικούντες τον σε σχετική ενέργεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε στον ημερήσιο τύπο και συγκεκριμένα στο ΦΩΣ και ειδικότερα στη στήλη του Κυρίου Δαρζέντα Αντώνη ότι το σωματείο της Σαλαμίνας (ΑΕΣ-ΑΙΑΣ 2012) που φέτος θα επιδιώξει των πρωταθλητισμό και θέλει να λειτουργεί σε επαγγελματικά επίπεδα, αποδεικνύει πόσο ερασιτέχνες είναι τελικά ανακοινώνοντας ποδοσφαιριστή που έχει δελτίο στην ομάδα μας σε ισχύ, στη Γενική Συνέλευση τους ίσως για λόγου εντυπωσιασμού. Πλέον το συγκεκριμένο σωματείο ξεπέρασε τα εσκαμμένα.

Εμείς σαν σύλλογος και δείχνοντας καλή θέληση δώσαμε το περιθώριο να μας προσεγγίσουν αλλά δυστυχώς ούτε αυτό δεν έκαναν οπότε αναγκαζόμαστε να προβούμε σε ανακοίνωση κάτι το οποίο είναι έξω από τη φιλοσοφία του συλλόγου μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό οφείλετε σε κάποιο λάθος των παραγόντων του σωματείου και δεν έγινε εσκεμμένα αποσκοπώντας κάπου αλλού. Ζητάμε να ανακαλέσουνε δημόσια. Ο Γαβριηλάκης Γιώργος είναι περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου μας και δεν παραχωρείται».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×