Κύπελλο Θράκης: Με ανατροπή Κυπελλούχος ο ΠΑΟ Κοσμίου

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟ Κοσμίου επικράτησε τελικά 2-1 του Σπάρτακου Αγίου Θεοδώρων και κατέκτησε το Κύπελλο Θράκης.

Ο τελικός διεξήχθη στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής και τον παρακολούθησαν πάνω από 500 φίλοι του ποδοσφαίρου.

Ο Σπάρτακος στην πρώτη φάση του αγώνα στο 12’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αμέτ Χουσεΐν από τον Κωνσταντινίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ταβασίδης, κάνοντας το 1-0. Η ομάδα του Κοσμίου προσπάθησε να αντιδράσει και στο 20’ σουτ του Τρίχα σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Κωνσταντινίδης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το τέρμα ακυρώνεται καθώς ο παίκτης του Κοσμίου ήταν οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος η πίεση του ΠΑΟ Κοσμίου ήταν ασφυκτική και στο 60’ ο Πεχλιβανίδης είδε δοκάρι. Στο 65’ο Κατσιώτης έκανε το 1-1, ενώ στο 86’ ο Κωνσταντινίδης σημείωσε το 1-2, δίνοντας στην ομάδα του το τρόπαιο.

Διαιτητές: Κουμπαράκης, Χαρίτσης, Χούσκογλου

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Σάκης Σκουλής): Καλαϊτζίδης, Κωστελάτος, Γιαπουντζίδης, Παπαηλίας, Χαλβατζής, Αλεξίου, Αχμέτ Χουσειν, Κατράνας, Σπαντιδέας, Ταβασίδης, Παρασκευόπουλος.

ΠΑΟ Κοσμίου (Σάββας Αιβάζης): Χρανιώτης, Βαλσάμης (46’ Κατσιώτης), Κωνσταντινίδης, Κουφιώτης, Πατσαλής, Τρίχας, Μορφακίδης (46’ Λιάρος), Γεμενετζής, Λυκούδης, Πεχλιβανίδης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×