Ζαρός-ΑΟΑΝ 1-1

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην ομάδα του Ζαρου το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον αξιόμαχο ΑΟΑΝ στην πρώτη των μπαράζ ανόδου για τους πρωταθλητές των Ενώσεων της Κρήτης. Την Τετάρτη ο Ζαρός στο Ρέθυμνο κόντρα στο τοπικό Ψηλορείτη που γνώρισε την ήττα από την Ιωνία με 2-1 θα προσπαθήσει να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς .

Ο ΑΟΑΝ κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ζαρό σκοράροντας σχεδόν από τα αποδυτήρια αλλά η ομάδα του Ζαρού απάντησε άμεσα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρβελά. Η επανάληψη αναλώθηκε σε παιχνίδι κέντρου και δυνατά μαρκαρίσματα.

Ο ΑΟΑΝ μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χωρο και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ζαρό με το τέρμα του Σταυρακάκη. Ο Ζαρός κατάφερε να αντιδράσει άμεσα με το πέναλτι που κέρδισε ο Κλαπάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Καρβελας. Μετά την ισοφάριση χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για την επίτευξη κάποιου τέρματος.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και αναλώθηκε σε δυνατές προσωπικές μονομαχίες και παιχνίδι κέντρου. Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ που θα τους χάριζε την νίκη.

Συνθέσεις των ομάδων

Ζαρός: Ζαχαριουδάκης, Γκουτσέλης, Νταβιγλάκης Λουλιάδης, Χελά, Πατελής, Πρινιανάκης, Πλίγκος(57 Χαλκιαδάκης), Κλαπάκης Γ, Καρβελάς(61 Κουρουθιανάκης), Τσερεβελάκης

ΑΟΑΝ: Μπερκόβιτς-Ιωαννίδης, Δέλιος, Μουτάκης, Κοκολάκης Κ, Κοκολάκης Γ, Καρνιάτης, Τσάγκας(70 Συσκάκης), Καουκάκης, Σταυρακάκης, Χατζιαι, Δήμας

Διατητής: Ντοκάκης, Μαραγκουδάκης, Σγουράκη

πηγή: prismasport.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×