Ορφέας Ξάνθης – Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου 2-4

Νικηφόρα πέρασε από την Ξάνθη ο Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου, καθώς επιβλήθηκε 4-2 του Ορφέα και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 8’ με τον Γ. Καραγκιόζη, αλλά στο 21’ ο Τσέκος εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Σουκρή Ογλού και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 29’ ο Παγωνίδης με κεφαλιά έκανε το 0-2, σκορ που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Ορφέας στο 53’ μείωσε σε 1-2 με αυτογκόλ του Προδρομίτη, μετά από σουτ του Τουγιάλ, αλλά στο 63’ ο Παγωνίδης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Στο 76’ ο Κουκουλίδης με κεφαλιά πέτυχε το 1-4, ενώ στο 84’ ο Μόσχος μείωσε με κεφαλιά στο τελικό 2-4.

Ορφέας Ξάνθης: Μαυρόπουλος Γ., Σουκρή Ογλού, Μαυρόπουλος Λ., Πεχλιβάνης (33’ Χουσεΐν Ογλού), Μαλαδένης, Κετσεμενίδης, Καραγκιόζης Β., Μόσχος (50’ Μιγγίδης), Ξανθόπουλος (80’ Πυλές), Καραγκιόζης Γ., Μουμίν Ογλού Τουγιάλ

Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου: Μπαϊράμ Ισμαήλ, Χασιώτης, Γιαπραχτσής, Γιαννόπουλος, Προδρομίτης, Ξενάκης, Κιουτσούκ Αμέτ (83’ Κερασιώτης), Χατζητουλούσης, Παγωνίδης (79’ Τουμπά Μπουρχάν), Τσέκος, Κακουλίδης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×