Ηρακλής Αμμουδιάς – Δόξα Πενταλόφου 3-1

Σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι, ο Ηρακλής Αμμουδιάς επικράτησε 3-1 της Δόξας Πενταλόφου, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου των μπαράζ.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από νωρίς, όταν λίγοι οπαδοί του Ηρακλή υποδέχτηκαν με... αυγά την αποστολή της Δόξας. Οι δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν και ηρέμησε προς στιγμή η κατάσταση. Η ένταση μεταφέρθηκε στις εξέδρες, όταν κάποιοι εκ των 150 φιλάθλων της Δόξας άρχισαν να ρίχνουν τα συρματοπλέγματα και συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ, ενώ μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και μετά το τέλος του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Δόξα Πενταλόφου προηγήθηκε μόλις στο 12’ με πλασέ του Σαραμουρλή. Στο 34’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Δημητρανόπουλο, ο οποίος κατάφερε να περάσει όποιον βρει μπροστά του, ακόμη και τον γκολκίπερ Καστανίδη και σε κενή εστία να κάνει το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα, ο Χατζηγκάεφ ανέτρεψε τον Βακουφάρη της Δόξας και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Πετρίδης απέκρουσε.

Στο 41’ μετά από μια μακρινή μπαλιά του Σιδηρόπουλου στον Κολοκοτρώνη, που με σουτ… βολίδα πέτυχε το 2-1. Στο 48’ ο Παναγιωτίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στο 76’ ο Ηρακλής Αμμουδιά έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Σιδηρόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη. Στο 90+5’ αποβλήθηκε ο τεχνικός της Δόξας, Ηλίας Σαπάνης για διαμαρτυρία, ενώ στο ίδιο λεπτό ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Πενταλόφου, ο οποίος καθόταν στον πάγκο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ: Πετρίδης, Σαχπατζίδης, Γιουρούκοφ, Χατζηγκάεφ, Σαλαμάνοφ (15’ Δημητρόφ), Σιδηρόπουλος, Δημητρανόπουλος Καρφαρίδας, Παναγιωτίδης, Κολοκοτρώνη (78’ Ντίνας), Κοτούλιας (59’ Ηλ. Γκάλιος)

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Καστανίδης, Σεϊζης, Ψωμαδέλης, Γραικός, Ι. Σαπάνης, Σκέντο (72’ Μπούτσικας), Ιβάνοφ, Σαραμουρλής (70’ Πουμπουρίδης), Βακουφάρης, Αραμπατζούδης, Μ. Σαπάνης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×