ΕΠΣΑ: Δεν πτοείται η Αγία Παρασκευή στον 2ο όμιλο

Την πρώτη της θέση διατήρησε η Αγ. Παρασκευή παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης εντός έδρας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της μέρας, ο Αθηναϊκός επικράτησε 5-0 του Άφοβου σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, τα Σούρμενα νίκησαν εύκολα 4-1 το ΠΑΟ Ρουφ και ο Ακάδημος με το «φτωχό» 1-0 πανηγύρισε την τρίτη του νίκη επί του Άρη Πετρούπολης.

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες και τη βαθμολογία


Β’ κατηγορία

1ος όμιλος

Με το συντριπτικό 7-1 επικράτησε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου της Αναγέννησης Πετρούπολης, ενώ ο Κολωνός φιλοδώρησε 4-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων. Με νίκες συνέχισαν οι φιλοξενούμενοι ΑΕ Γλυφάδας που κέρδισε 2-1 τον Διαγόρα Αιγάλεω και τα Ιλίσια 2004 επιβλήθηκαν 4-0 της Ανθούπολης.

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες και την βαθμολογία

2ος όμιλος

Η Διάνα Ηλιούπολης που παραμένει πρώτη παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Ειρήνη Πετρούπολης, ισόπαλο 1-1 ήρθε το παιχνίδι ανάμεσα στον Κρόνος Αθηνών και τον Αστέρα Εξαρχείων, ο Αίμος Πετρούπολης επικράτησε 5-1 των Πετραλώνων, ενώ η Αργυρούπολη γνώρισε την ήττα 1-0 από την Αλσούπολη εντός έδρας.

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες και την βαθμολογία

3ος όμιλος

Η Θύελλα Αγ. Δημητρίου μόνη πρώτη στην κορυφή επικράτησε 3-0 της Νέας Σμύρνης, ο ΓΣ Αργυρούπολης συνέτριψε 4-0 τον Άτλα Κυψέλης, ενώ με το ίδιο σκορ 4-0 επικράτησε το Κουκάκι μέσα στο Περιστέρι με τον τοπικό Ηρακλή. Η Τερψιθέα  επικράτησε άνετα 3-2 του Παράδεισου, ο Παπάγος νίκησε 2-0 την Κοψαχείλα και ο Πανθησειακός έχασε 1-0 από τον Πήγασο Πατησίων και παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες και την βαθμολογία 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×