ΕΠΣ Λακωνίας: Άνετη επικράτηση της Σπάρτης

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Σπάρτη έτσι ώστε να φύγει με την νίκη (4-1) από την έδρα του… συμπολίτη Λεωνίδα.

Πριν συμπληρωθούν τα πρώτα δέκα λεπτά και συγκριμένα στο 8’ ο Τσούκλης άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Λεωνίδα Σπάρτης προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα στο 30’ η Σπάρτη να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Αδαμόπουλο. Στα επόμενα δώδεκα λεπτά που ακολούθησαν, οι «κυανέρυθροι» με τους Γκέρτσο στο 40’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και τον Χαλίλι στο 43’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Λεωνίδα ήταν ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου να μειώσει σε 4-1 με τον Λεονάρντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Σπάρτης με την διαφορά των τριών τερμάτων να της δίνει άνεση στο παιχνίδι της, έριξε τους ρυθμούς και έκανε συντήρηση δυνάμεων. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν, πίεσαν περισσότερο, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την σωστή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

Λεωνίδας Σπάρτης: Φωτόπουλος Άγις, Παπαδάκος, Λιοκαύτος, Βασιλείου, Λεονάρντι, Φωτόπουλος Αθ., Χουλβάν, Κοτρώνιας (54’ Μανιάτης), Γιαννόπουλος (27’ Κεχαγιάς), Νικόλαρος, Νικολάι (61’ Μπουγάς)

Σπάρτη: Χρανιώτης, Πετρόπουλος, Αδαμόπουλος, Μοσχογιάννης, Μάρσης, Χοτζάι, Χαλίλι (66’ Πρασσάς), Τσούκλης, Γκέρτσος, Αράπογλου (61’ Μποροδήμος), Σπιροπάλι (77’ Ηλιόπουλος)

Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×