Το σήκωσε ο Αγρότης

Το Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Φθιώτιδας κατέκτησε ο Αγρότης Λιανοκλαδίου, καθώς επικράτησε στον τελικό με 2-1 των Καμένων Βούρλων, παρουσία 500 φιλάθλων.

Έτσι, οι «πράσινοι» κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το Κύπελλο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Καλύβα που πέτυχε δύο τέρματα για τους τυπικά φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός τελικού, με χιτσκοκικό φινάλε, αποβολές, δοκάρια και πολύ ένταση.

Η ομάδα των Καμένων Βούρλων ήταν αυτή που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 30’ όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Τσίντζας δεν κατάφερε να νικήσει τον Αλεξανδρή, που απέκρουσε και κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο… ανέλαβε δράση ο Μιχάλης Καλύβας. Ο Έλληνας άσος, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 48’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο το είχε κερδίσει ο Μπακαλίδης από τον Ηλία Μπαγινέτα, που αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη, κάρτα και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ωστόσο, τα Καμένα Βούρλα, δεν τα… παράτησαν και βγήκαν στην επίθεση, προκειμένου να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης και τα κατάφεραν στο 64’ όταν ο Κουφιώτης ανέτρεψε τον Αντωνιάδη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Αγρότη, με δεύτερη κίτρινη. Από τα 11… βήματα, ο Αντωνιάδης εμφανίστηκε πιο ψύχραιμος και διαμόρφωσε το 1-1.

Στην συνέχεια, οι «πράσινοι» πίεσαν για ένα γκολ και στο 75’ ο Μιχάλης Καλύβας για την ομάδα του Λιανοκλαδίου, είδε την εκτέλεση φάουλ να σταματάει στο δοκάρι του Μπαγινέτα. Ωστόσο, ο επιθετικός του Αγρότη στο 82’ έδωσε το τρόπαιο στους φιλοξενούμενους, καθώς με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 2-1 για τον Αγρότη.

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ: Μπαγινέτας Β., Τασιός, Γαρουφαλής, Μπαγινέτας Η., Τόλιας, Γουργιώτης (37' λ. τρ. Καλοβελόνης), Θεοδοσόπουλος (85' Ασπιώτης), Γιαννουδάκης, Αντωνιάδης, Βαργιαννίτης, Τσίντζας (92' Καλύβας Η.)

ΑΓΡΟΤΗΣ: Αλεξανδρής, Σκόρδας, Τζουάννας, Χανής, Κουφιώτης, Κραββαρίτης (46' Μπουγιώτας), Καλύβας Μ. (85' Τατσιόπουλος), Ζησόπουλος, Μπακαλίδης, Σερπάνος, Βεστάκης (89' Κυριλής)

Λαμία: Δημήτρης Λάιος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×