«Πολυβόλο» ξανά η Σπάρτη

Ασταμάτητη η Σπάρτη μοίρασε ξανά... γκολ χωρίς έλεος καθώς επικράτησε 8-2 του Ατρόμητου Συκέας εκτός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι από το 4' άρχισαν τον... βομβαρδισμό, με τον Μοσχογιάννη να ανοίγει το σκορ. Στο 8' ο Χοτζάι έκανε το 2-0 για τη Σπάρτη ενώ στο 24' το τρίτο γκολ ήρθε από τον Σπιροπάλι. Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Τσούκλη να σκοράρει με τον Αράπογλου στο 27' να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-0 για τη Σπάρτη!

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 30' με τον Πορφύρη να μειώνει σε 5-1, ωστόσο στο 44' ο Σπιροπάλι ήρθε να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς κάνοντας έξι τα γκολ της ομάδας του. ΣΤο 50' ο Πορφύρης με πέναλτι πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, για να έρθουν τα τέρματα των Σεμερτζίδη στο 71' και Γκέρτσου στο 86' να διαμορφώσουν το 8-2 για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σπάρτη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΚΕΑΣ: Παναρίτης, Κουτρουλάκης, Λάγγης, Μανουσόπουλος, Κωστάκης, Πορφύρης (75' Σαργκάνης), Κουτρουλάκης (71' Τάνεφ), Αναστασάκης, Ιμέρι, Πατσάκος, Κουτρουλάκης Γ. (80' Κανελλάκης)

ΣΠΑΡΤΗ: Χρανιώτης, Κοθρούλας, Αδαμόπουλος, Μοσχογιάννης (46' Σταυρόπουλος), Σπηλιωτόπουλος, Σπιροπάλι, Χοτζάι, Τσούκλης, Γκέρτσος, Αράπογλου (75' Πρασσάς), Χαλίλι (53' Σεμερτζίδης)

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×