ΕΠΣ Λακωνίας: Ασταμάτητη η Σπάρτη

Το αποτέλεσμα του αγώνα (9-0), μιλάει από μόνο του για το παιχνίδι της Σπάρτης με τον συμπολίτη Λεωνίδα.

Μόνο στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν έξι γκολ με το σκορ να ανοίγει στο 14’ με τον Μποροδήμο. Στην συνέχεια, ο Τσούκλης διπλασίασε στο 20’ τα τέρματα για την Σπάρτη, ενώ στα επόμενα τρία λεπτά ήταν η σειρά του Χαλίλι, να ανοίξει λογαριασμό με δυο προσωπικά του γκολ στο 23’ και στο 25’. Οι φιλοξενούμενοι ήταν χαμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να μπορέσουν να αντιδράσουν.

Ο καταιγισμός των «κυανέρυθρων» δεν σταμάτησε, καθώς στο 29’ και στο 40’ ο Τσούκλης κατάφερε να πετύχει το πρώτο χατ τρικ του αγώνα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν πιο ήπια με την Σπάρτη να ρίχνει το ρυθμό και τον Λεωνίδα απλά να υπάρχει μέσα στο γήπεδό.

Έτσι, ο Γκέρτσος με τρία δικά του προσωπικά γκολ στο 69’, το 74’ και το 81’, πέτυχε το δεύτερο χατ τρικ στον αγώνα και «κλείδωσε» το παιχνίδι στο 9-0, με τη Σπάρτη να παραμένει πρώτη και αήττητη σε 21 αγωνιστικές.

Σπάρτη: Χρανιώτης, Πέτρόπουλος, Πρασσάς, Μπακαράς, Τούντας, Λάππας (46’ Σταυρόπουλος), Χαλίλι (63’ Σπιλιωτόπουλος), Τσούκλης (50’ Αράπογλου), Γκέρτσος, Μποροδήμος, Αδαμόπουλος

Λεωνίδας Σπάρτης: Πλειώτας (46’ Φωτόπουλος Α.), Λιοκαυτός, Βασιλείου, Κάνι, Φωτόπουλος, Κοτρωνιάς, Κλότζερι, Γιαννόπουλος (60’ Ρηγάκος), Μπουγάς (60’ Τσάνης) , Μουταφτσισκι, Παπάκαλος

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×