Πάει ως πρώτη και καλύτερη στο Γύθειο η Σπάρτη

Δύο γκολ, δύο δοκάρια και άλλα δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, στο... ρεπερτόριο της ΑΕ Σπάρτη, κατά τη διάρκεια μιας ακόμη παράστασης υψηλού ποδοσφαιρικού θεάματος.

Αντίπαλος της ομάδας του Μίκι Τσίρκοβιτς ο Λεωνίδας Σπάρτης, νίκη με 2-0 για την ΑΕ Σπάρτης που θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της.

Και πλέον... φουλάρει για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γύθειο, όπου παραδοσιακά οι δύο ομάδες ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους για τη μάχη κατάκτησης του τίτλου.

Ο Λεωνίδας Σπάρτης ήταν, πάντως, αυτός που πρώτος έφτασε κοντά στο γκολ, έχοντας δοκάρι στο 2ο λεπτό, όμως γρήγορα η ΑΕ Σπάρτης πήρε τα ηνία στο ματς και κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 20' με τον Τσούκλη, ενώ είχε δοκάρι με τον Σεμερτζίδη μετά από υποδειγματική εκτέλεση φάουλ. Με τη Σπάρτη στο 1-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο, στο 70' είχε νέο δοκάρι ο Σεμερτζίδης, αλλά ο Χαλίλι βρήκε δίχτυα επτά λεπτά αργότεα, έγραψε το 2-0 με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και σφράγισε το 5ο τρίποντο για την ΑΕ Σπάρτης σε 6 αγώνες (μετρά και μια ισοπαλία), συγκομιδή που τη διατηρεί μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ΑΕ Σπάρτης αγωνίστηκε με τους: Γαρόζη, Σπηλιωτόπουλο, Πρασσά, Κορώνη, Πετρόπουλο (46' Σαραντόπουλο), Κόπελα, Πολυκρέτη (65' Γκολέμης), Σεμερτζίδη, Χοτζάι, Τσούκλη και Χαλίλι.

Στα άλλα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Λακωνίας που διεξήχθησαν σήμερα (15/11/2014) ο Λεωνίδας Γλυκόβρυσης νίκησε 1-0 τον Ευρώτα Ελους και ο Πανγυθεατικός επικράτησε 3-2 του Ατρόμητου Συκέας.

Στη βαθμολογία, η Σπάρτη σε 6 αγώνες μετρά 16 βαθμούς, ο Μολαϊκός 12 σε 4, ο Ολυμπιακός Γυθείου και η ΑΕ Πελλάς Καστορείου από 10 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Πηγή: Dokari.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×