Το «παιδί» του Σαρρή, Γιάχο όρισαν στο Σπάρτη-Κυπαρισσία!

Τον ρέφερι Γιάχο όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για το μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική την Κυριακή (14/6) στο Περιστέρι.

Τον Χιώτη διαιτητή που πριν περίπου ένα μήνα πέρασε από το γραφείου του ανακριτή διαφθοράς για να απολογηθεί για την εγκληματική οργάνωση, δίχως να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, όρισε η ΚΕΔ για το ματς φωτιά στο Περιστέρι.

Ο Γιάχος θα σφυρίξει τον «τελικό» ανάμεσα στην Σπάρτη και την Κυπαρισσία με το νικητή να παίρνει και το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική.

Βοηθοί του θα είναι ο Καρατζίκας Αντώνης, και ο Απτόσογλου Ιορδάνης του συνδέσμου Αθηνών.
Τέταρτος διαιτητής είναι ο Μιχαηλίδης Γεώργιος του συνδέσμου Βοιωτίας και παρατηρητής ο Καρατζάς Χαράλαμπος του συνδέσμου Εύβοιας.

Τι εστί Γιάχος; Είναι διαιτητής του αλησμόνητου τελικού Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης όπου δεν είδε καν το χέρι του Μανιάτη, ενώ είναι ενδεχομένως ο μόνος διαιτητής που δεν έχει ακόμα διαγραφεί, παρ' ότι δεν τήρησε το διοριστήριο κάνοντας δηλώσεις!

Επίσης, φέρεται να είναι και πρωτοστάτης στο νέο πόλεμο που άνοιξε μεταξύ των διαιτητών που χάνουν... προνόμια με βάσει τα νέα κριτήρια στις επιλογές διαιτητών στους πίνακες της νέας σεζόν.

Για να μην απορείτε: ο Γιάχος που ζει και εργάζεται στην Αθήνα, αλλά ανήκει στην ΕΠΣ Χίου. Όπου Χίος και Γιώργος Σαρρής. Ο αμφιλεγόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ που παραιτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη υπό την πίεση της δικογραφίας της εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×