Μέντεκας Καλ.-Προοδευτική 3-4 παρ.

Η Προοδευτική ήταν η μεγάλη νικήτρια του επαναληπτικού των play out του 4ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, καθώς επικράτησε με 4-3 στην παράταση του Μέντεκα.

Η κανονική διάρκεια είχε ολοκληρωθεί με 2-2, αλλά στην ημίωρη παράταση, η Προοδευτική με τέρματα των Σεϊτάνη (100’) και Παπαδόπουλου (114’) διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στο «συγκρότημα» της Καλαμαριάς. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12’ με τον Δέμελη, αλλά στο 42’΄ο Παπαζήσης ισοφάρισε για τον Μέντεκα σε 1-1. Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, ο Αλεξανδρίδης διαμόρφωσε το 2-1 για την Προοδευτική, αλλά στο 93’ ο Καλοπέσας ισοφάρισε εκ νέου για τον Μέντεκα, οδηγώντας την αναμέτρηση στην παράταση.

Στο έξτρα μισάωρο, οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν με περισσότερες δυνάμεις και στο 100’ ο Σεϊτάνης «έγραψε» το 3-2 και δεκατέσσερα λεπτά αργότερα, ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Τασούλης, Γιαμούρας (46’ Κότταρης), Μπούμπαρης, Χατζηστρατής, Μπαλασόπουλος, Κωσταντινίδης, Καλοπέσας, Χαριτίδης (101’ Κυρατζόπουλος), Παπαζήσης, Μιχαλούδης (32’ Ρεβασισβίλι), Γραμματικόπουλος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Πολύζος, Φιλοθέου (75’ Κάτσου), Τομαράς, Λίλε, Βαλταδώρος, Χολογγούνης, Βαλομάντρας (90’ Καραμανλής), Σεϊτάνης, Αξεξανδρίδης (89’ Αϊβάζης), Δέμελης, Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×