Φιέστα με… σχάρα!

Την άνοδό της στην Δ’ Εθνική, για δεύτερη φορά στην ιστορία της, πανηγύρισε τη φετινή σεζόν η Ασή Γωνιά, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Η Ασή Γωνιά εξασφάλισε την άνοδο στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 5-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Πλατανέ. Το Onsports βρέθηκε στην… ανεπίσημη φιέστα των πρωταθλητών Ρεθύμνου.

Η μετάβασή μας στο χωριό των Λευκών Ορέων δεν ήταν εύκολη, κυρίως λόγω της διαμόρφωσης του εδάφους και του ελλιπούς οδικού δικτύου, ωστόσο η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου του Onsports «Cevrolet Aveo 1,4» δεν μας… επέτρεψε να δυσανασχετήσουμε.

Το γήπεδο βρίσκεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού και στο πρώτο μισάωρο, ο διαιτητής του αγώνα ζήτησε τρεις φορές μπάλα, καθώς είχε βγει εκτός γηπέδου. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Ασή Γωνιά μπήκε μουδιασμένη και αγχωμένη, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Δόξα και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 1-1.

Στην επανάληψη, το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, έφερε την ηρεμία στην κερκίδα και το έναυσμα να ανάψουν τα κάρβουνα. Το τελικό 5-1 υπέρ των γηπεδούχων ήταν αρκετό να ξεκινήσει η μικρή γιορτή που είχαν στήσει οι άνθρωποι της Ασή Γωνιάς, οι οποίοι πανηγύρισαν την άνοδο στην Δ’ Εθνική τσικνίζοντας.

Φιέστα με… σχάρα!
Φιέστα με… σχάρα!
Φιέστα με… σχάρα!
Φιέστα με… σχάρα!
Φιέστα με… σχάρα!
Φιέστα με… σχάρα!
Φιέστα με… σχάρα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×