Το καλωσόρισμα του Μορένο από τους Ισπανούς της Λίβερπουλ (photos)

Να καλωσορίσουν τον νέο τους συμπαίκτη στη Λίβερπουλ Αλμπέρτο Μορένο φρόντισαν χθες τα μέλη της ισπανικής κοινότητας της αγγλικής ομάδας.


Ο 22χρονος μπακ μετακόμισε μόλις το Σάββατο από την Σεβίλλη στην … κόκκινη πλευρά του μεγάλου αγγλικού λιμανιού έναντι 12 εκατομμυρίων στερλινών και οι συμπατριώτες του που αγωνίζονται στη Λίβερπουλ έσπευσαν να τον καλωσορίσουν.


Έτσι λίγες ώρες μετά τη νίκη 2-1 της ομάδας επί της Σαουθάμπτον στην αυλαία της Πρέμιερ Λιγκ οι Μανκίγιο, Σούσο και Χοσέ Ενρίκε συνοδευόμενοι από τις αγαπημένες τους έκαναν το τραπέζι στον Μορένο και την καλή του Λίλια Γκραναντίγια σε ονομαστό ρεστοράν της πόλης.

Και πέρασαν αυτοί πολύ καλά ενώ στο δρόμο προς το ρεστοράν οι «εμπνευστές» του πάρτι εντοπίστηκαν από φίλους της ομάδας που έσπευσαν ως …είθισται να αποκομίσουν κάποιο αυτόγραφο από τα ινδάλματα τους.

Ακόμα και τα νεότερα εξ αυτών όπως ο Μανκίγιο που έκανε την Κυριακή το επίσημο του ντεμπούτο με τη Λίβερπουλ και την βοήθησε να ξεκινήσει με τρεις βαθμούς την προσπάθεια της να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 1990 και παρθενική στην 22χρονη ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×