Και η σύζυγος του Ρούνι στα …βάσανα (videos+photos)

Σα να μην έφθαναν όλοι οι αστέρες της μπάλας που ο ένας μετά τον άλλο συμμετέχουν στη νέα –μόδα που σαρώνει το ποδόσφαιρο και όχι μόνον ήρθαν και τα …γυναικόπαιδα να μπουν στο χορό.

Ο λόγος για την σύζυγο του Γουέιν Ρούνι Κολίν που επίσης δέχθηκε, δια χειρός του ίδιου του διεθνή Άγγλου επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλιστα, να πάρει … το βάπτισμα μ’ ένα κουβά παγωμένο νερό όπως προβλέπει το τελετουργικό του λίαν δημοφιλούς ice bucket challenge.

    


Η κυρία Ρούνι αποδέχθηκε την πρόσκληση που της απεύθυνε ο πρώην συμπαίκτης του συζύγου της στην εθνική Αγγλίας Σον Ράιτ – Φίλιπς και με τη σειρά της έστειλε τη δική της προς τους Πιρς Μόργκαν (διάσημη Βρετανή τηλεπερσόνα) και Σερί Μέρφι (σύζυγος του βετεράνου διεθνή Αυστραλού επιθετικού των Λίβερπουλ και Λιντς , Χάρι Κίουελ).


Νωρίτερα ένας άλλος άσος των «κόκκινων διαβόλων» είχε ανάλογη εμπειρία στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κάρινγκτον. Ο Βραζιλιάνος μέσος Άντερσον ο οποίος μάλιστα τόλμησε να προσκαλέσει τον …σερ Άλεξ Φέργκιουσον να περάσει και αυτός από την συγκεκριμένη ψυχρολουσία. Αλλά και τους συμπαίκτες του Σίντζι Καγκάβα και Μαρουάν Φελαϊνί.


Και ο χορός όχι μόνον δε λέει να σταματήσει αλλά και συνεχίζεται σε πιο έντονους ρυθμούς.

{youtube}w5oz4ROe6jI{/youtube}

{youtube}ukxMJCluYe0{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×