Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι γυναίκες του (photos)

Όλα τα κορίτσια, καλά, κακά, γνωστά ή άγνωστα, που έχουν συνδεθεί μέχρι σήμερα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Για ακόμα μια φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το πρώτο θέμα στην επικαιρότητα. Όχι μόνο λόγω των επιτευγμάτων του, των γκολ και των τρομερών επιδόσεών του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αλλά για τη ζωή του έξω από αυτά. Η υπόθεση βιασμού της Αμερικανίδας Κάθριν Μαγιόρκα το 2009 στο Λας Βέγκας, για την οποία κατηγορείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μονοπωλεί το ενδιαφέρον και φέρνει στο φως για ακόμα μια φορά τη σχέση που έχει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με τις γυναίκες. Η Κάθριν Μαγιόρκα είναι η τελευταία από μια σειρά γυναικών, διάσημων ή μη, που συνδέθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά για τον… λάθος λόγο.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο απασχολεί τον Τύπο, και ειδικά τα tabloids που… διψάνε για τέτοιες ιστορίες, λόγω των σχέσεων του με τις γυναίκες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ από τη στιγμή που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άρχισε να απασχολεί την κοινή γνώμη έχει συνδεθεί με 16 γυναίκες, διάσημες ή μη. Άλλες ήταν ήδη αρκετά αναγνωρίσιμες ή αποτελούσαν… φαντασίωση για κάθε… κοινό θνητό κι άλλες, πήραν «λάμψη» από το γεγονός και μόνο ότι γράφτηκε το όνομά τους δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο…

Δείτε όλες τις γυναίκες που συνδέθηκαν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι τώρα και διαβάστε λεπτομέρειες για την κάθε μια από αυτές…

Η Μπμπάσα Μπάσου, μοντέλο από την ινδία που φημολογούταν ότι απάτησε τον σύντροφο της το 2007 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η Σοράια Τσάβες. Φημολογούταν πως συναντούσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2007 πριν από τη σχέση του με τη Ρομέρο…
Η Ταΐζ Κάνινγκχαμ, που μαζί με την Τζέμα Στόρι, φημολογούταν ότι πήρε μέρος σε όργιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πλήρωσε 3.000 λίρες για τις υπηρεσίες των κοριτσιών.
Η Τζέμα Άτκινσον. Είναι η μοναδική Βρετανίδα που έχει συνδεθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το διάσημο μοντέλο και ο Πορτογάλος ήταν μαζί για τέσσερις μήνες στις αρχές του 2007.
Η Νερέιδα Γκαγιάρδο. Στις αρχές του 2008 ο Ρονάλντο έβγαινε με το μοντέλο από την Ισπανία. Μια σχέση που κράτησε… μέχρι το καλοκαίρι του ίδιου έτους.
Μια Τζουντάκεν. Φίλη της οικογένειας Ρονάλντο που φημολογούταν πως είχε σχέσεις μαζί του, όμως, ο Πορτογάλος σταρ αρνήθηκε ότι έκανε το οτιδήποτε με τη 18χρονη τότε κοπέλα.
Πάρις Χίλτον. Ένα από τα πιο… διάσημα, μη επιβεβαιωμένα φλερτ όλων των εποχών. Όταν το 2009 η Πάρις Χίλτον χώρισε, όλοι υποστήριζαν πως έγινε ζευγάρι με τον Ρονάλντο. Επίσημα δεν το παραδέχθηκε κανένας από τους δυο.
Καρίνα Φερό. Το μοντέλο από την Πορτογαλία φημολογούταν πως το 2002 είχε σχέσεις με τον νεαρό – κι όχι τόσο γνωστό – Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ζορντάνα Ζαρντέλ. Το πρώτο, επιβεβαιωμένο και… επίσημο, κορίτσι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η αδερφή του γνωστού μας, Μάριο Ζαρντέλ, που το 2003 ήταν συμπαίκτης του Κριστιάνο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Κιμ Καρντάσιαν. Το καλοκαίρι του 2010 φημολογούταν πως είναι διακοπές μαζί με τον Ρονάλντο, όμως, ξαφνικά εμφανίστηκε ως επίσημη αγαπημένη του Kanye West και γρήγορα το θέμα «ξεφούσκωσε»…
Μέρτσε Ρομέρο. Μοντέλο και παρουσιάστρια στην τηλεόραση της Πορτογαλίας. Ήταν ζευγάρι με τον Ρονάλντο από τον Ιανουάριο του 2005 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2006. Η… μακροβιότερη όσο ο Κριστιάνο έπαιζε στη Γιουνάιτεντ!
Λουσία Βιγιαλόν. Το κορίτσι στο οποίο… έπνιξε τον πόνο του ο Ρονάλντο μετά τον χωρισμό με την Ιρίνα Σάικ το 2015. Η Ισπανίδα ρεπόρτερ στην τηλεόραση δεν… κράτησε πολύ για τον σούπερ σταρ Κριστιάνο…
Ιρίνα Σάικ. Προφανώς ήδη… γνωρίζεται τα πάντα για αυτήν και τη σχέση της με τον Ρονάλντο. Από το 2010 ως και τον Ιανουάριο του 2015 οι δυο τους ήταν το απόλυτο ζευγάρι της διεθνούς show biz και απασχολούσαν καθημερινά τα media…
Χεορχίνα Ροντρίγκεζ. Η μητέρα του τέταρτου παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2017. Είναι η τελευταία επίσημη σχέση του που κρατά μέχρι σήμερα και η Ισπανία πάει για να… ανέβει στις πρώτες θέσεις της λίστας, ενδεχομένως και με έναν γάμο!
Η Τζέμα Στόρεϊ, που μαζί με την Κάνινγκχαμ, φημολογείται πως έλαβε μέρος σε όργιο που… οργάνωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τους Νάνι και Άντερσον όταν έπαιζαν στη Γιουνάιτεντ!
Η Κάθριν Μαγιόρκα, που κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον βιασμό της το 2009 στο Λας Βέγκας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×