Το «καυτό» μοντέλο που κάνει LIVE μαθήματα σεξ για να… μείνουμε σπίτι! (video+photos)

Με καθημερινά Live στο Instagram, η πασίγνωστη «σεξοβόμβα» παραδίδει… μαθήματα έτσι ώστε να μείνουμε σπίτι και να καταπολεμήσουμε τον κορονοϊό.

Στο παρελθόν είχε υποσχεθεί να κάνει… σεξ με εκατομμύρια ανθρώπους, ανάλογα με την ψήφο τους σε μια εκλογική διαδικασία γεμάτη ταραχές, ενώ είχε υποσχεθεί να κάνει το ίδιο και με την αγαπημένη της ομάδα αν αυτή κατάφερνε να κατακτήσει το Champions League.

Τώρα, μη έχοντας επιλογή, παραμένει στο σπίτι αλλά δεν ξεχνάει να… ξυπνάει τα πάθη και να περιστρέφει τη συζήτηση γύρω από το αγαπημένο της σεξ! Έτσι, το πασίγνωστο μοντέλο ξεκίνησε μια νέα καμπάνια. Κάνει καθημερινά LIVE στο Instagram στα οποία παραδίδει… σεξουαλικά μαθήματα. Όπως για παράδειγμα, πως γίνεται το σωστό… spanking, πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια… σαμπάνια και διάφορα άλλα «πιπεράτα». Διαβάστε λεπτομέρειες για την πασίγνωστη σεξοβόμβα στο photostory που ακολουθεί και δείτε μερικά από τα «καυτά» της βίντεο…

Μιλάμε για μια γνωστή Ιταλίδα, που έμενε μέχρι πρότινος στο Λος Άντζελες και που πριν από μερικά χρόνια είχε προκαλέσει σάλο με δήλωσή της.
Η Πάολα Σαουλίνο είχε υποσχεθεί σεξ σε κάθε Ιταλό που θα ψήφιζε «όχι» στο δημοψήφισμα που είχε προκηρύξει ο τότε πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντζι.
Μιλάμε για την ίδια... σεξοβόμβα, που πέρσι είχε τάξει σεξ σε όλη την ομάδα της Νάπολι, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αν κατακτούσε το Champions League.
Τώρα με τον κορονοϊό, η Πάολο μένει... σπίτι αλλά δεν ξεχνάει την αγαπημένη της συνήθεια.
Έτσι, καθημερινά κάνει LIVE στο προφίλ της στο Instagram, για να δώσει σεξουαλικές συμβουλές...
Πέρα από αυτό, βέβαια, επιδεικνύει και τα... προσόντα της και... τρελαίνει τους άνδρες!
Μεταξύ των μαθημάτων είναι και η σωστή... χρήση της σαμπάνιας για ερωτικούς σκοπούς.
Αλλά και μαθήματα για το σωστό spanking!
Η Πάολα, μάλιστα, ανοίγει και συζήτηση με τους θεατές των live της δίνοντας συμβουλές για το πως πρέπει να... χαστουκίζουν τα οπίσθια
Έτσι ώστε η απόλαυση να είναι ακόμα μεγαλύτερη για την ίδια ή την εκάστοτε σύντροφό τους
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×