Άφησαν το ρινγκ κι έγιναν πορνοστάρ (photos)

Τα… σκληρά κορίτσια του WWE που έκαναν στροφή στην καριέρα τους και έγιναν πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών.

Στο παρελθόν αρκετά από τα αστέρια του WWE έχουν περάσει στη βιομηχανία του θεάματος. Το παράδειγμα του Ντουέιν Τζόνσον, του γνωστού σε όλους μας «The Rock», είναι το πιο χαρακτηριστικό. Από πρώτης γραμμής παλαιστής έγινε ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς των ταινιών δράσης του Χόλιγουντ. Αντίστοιχη πορεία έχει κάνει και ο Ντέιβ Μπαουτίστα όπως και αρκετά ακόμα γνωστά ονόματα που πρώτα τα μάθαμε από τα ρινγκ και στη συνέχεια από τη μεγάλη και τη μικρή οθόνη.

Βέβαια, δεν έγιναν όλοι πρωταγωνιστές στο Χόλιγουντ καθώς αρκετοί προτίμησαν τις… αισθησιακές ταινίες. Άφησαν δηλαδή το ξύλο, το ρινγκ και το WWE για να γίνουν πορνοστάρ. Μάλιστα το προνόμιο αυτό δεν είναι μόνο αντρικό ή γυναικείο καθώς αρκετοί μεταπήδησαν στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών, αφήνοντας μια για πάντα τα ρινγκ… Στο photostory που ακολουθεί επιλέξαμε μερικές γυναίκες πορνοστάρ που στο παρελθόν δεν… ήθελες να μπλέξεις μαζί τους μέσα στο ρινγκ. Μάλλον ούτε κι έξω από αυτό…

Ο Τζόανι Λόρερ, κατά κόσμον... Τσίνα, έγινε μέλος του WWE Hall of Fame την περασμένη σεζόν.
Στο παρελθόν είχε γυρίσει ερωτικές ταινίες και μάλιστα μαζί με τον επίσης επαγγελματία ρέστλερ, X-Pac. Η Τσίνα πρωταγωνίστησε σε τουλάχιστον τρεις ταινίες πορνό στο παρελθόν.
Η Κάντις Μισέλ ήταν μια από τις... ντίβες του WWE τη δεκαετία του '90
Η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει σε κάποιες σοφτ ταινίες πορνό, αλλά όχι σε hardcore καταστάσεις...
Η Μίκι Τζέιμς ήταν μια από τις θρυλικές γυναίκες που μπήκαν ποτέ στο ρινγκ του WWE.
Η ίδια στο παρελθόν είχε κάνει αρκετές γυμνές φωτογραφήσεις και είχε παρουσία σε... λάιτ ερωτικές σκηνές...
Η Σέλι Μαρτίνεζ δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλη καριέρα στο WWE και δεν είχε κάνει αίσθηση με την παρουσία της.
Η Μαρτίνεζ έκανε μεγαλύτερη επιτυχία σε σοφτ ταινίες πορνό όπως και με τις γυμνές φωτογραφήσεις της σε περιοδικά!
Η Τάμι Σιτς, γνωστή και ως Σάνι, τη δεκαετία του '90 είχε πάρα πολλούς θαυμαστές για όσα έκανε στο ρινγκ και... όχι μόνο.
Όταν είχε πάρει την απόφαση να γίνει πορνοστάρ, είχε σοκάρει τους πάντες. Πλέον έχει παίξει σε ταινία πορνό ακόμα και φορώντας το δαχτυλίδι του WWE Hall of Fame στο χέρι της.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×