Σκορπιός - Το μηδέν και το άπειρο

Είναι γνωστό ότι κάθε ζώδιο για να είναι ευτυχισμένο χρειάζεται τα εντελώς απαραίτητα. Ο Ταύρος το σάντουιτς, ο Καρκίνος μια αγκαλιά, ο Λέων το χειροκρότημα κλπ. Με το Σκορπιό, όμως, το πράγμα γίνεται πιο περίπλοκο, όπως αναφέρει το www.astrology.gr

Πολλοί, κρίνοντας επιφανειακά, νομίζουν ότι το Α και το Ω στη ζωή του είναι το σεξ, ενώ άλλοι στέκονται στη λαγνεία του χρήματος, την τάση στο έγκλημα, την καταστροφή και την αυτοκαταστροφή, το πάθος, τη ζήλεια, τον τρόμο, την δίψα για έλεγχο και κυριαρχία, την καχυποψία ή το μακάβριο lifestyle. Και όλοι, μα όλοι, δεν ξεχνούν να πουν κάτι για την ενστικτώδη εκδικητικότητα του, επιστρατεύοντας συνήθως ιστορίες του τύπου «Ο βάτραχος και ο σκορπιός». Την απόλυτη πίστη, την αυτοθυσία, το ερευνητικό δαιμόνιο και τη δημιουργικότητα της σιωπής, συνήθως τα ξεχνούν. Όλα αυτά είναι, βέβαια, στοιχεία του ζωδίου αλλά κατά παράδοξο τρόπο, ταυτόχρονα μπορεί και να... μην είναι. Χώρια που πρέπει να προσθέσουμε και μερικά ακόμη χαρακτηριστικά, λιγότερο η περισσότερο γνωστά, όπως είναι η ροπή στη φιλοσοφία ή σε όλες τις τέχνες και τις επιστήμες.

Διαβάστε περισσότερα στο «Σκορπιός - Το μηδέν και το άπειρο»

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×