Δυσανεξία στη γλουτένη: Ποιος ο ρόλος του αβγού στη διαχείριση της πάθησης

Όσο περισσότερο μελετούν οι επιστήμονες τη δυσανεξία στη γλουτένη, πάθηση γνωστή και ως κοιλιοκάκη, τόσο περισσότερα μαθαίνουν για τα αίτια και τις πιθανές στρατηγικές αντιμετώπισής της.

Σύμφωνα με νέα μελέτη που εκπονήθηκε από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα στον Καναδά και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Food Chemistry, το αβγό μπορεί πιθανώς να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση της νόσου και να διευκολύνει τη διατροφική καθημερινότητα των ατόμων που πάσχουν από δυσανεξία στη γλουτένη.

Διαβάστε αναλυτικά στο onmed.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×