Βρήκε, τελικά, ο Donovan Mitchell το ταλέντο που αναζητούσε;

Ένα από τα πιο «φρέσκα» αστέρια του NBA ήρθε στην Αθήνα, για να αναζητήσει ταλέντα του μπάσκετ. Τελικά βρήκε;

Ο 21χρονος παίκτης του NBA και ηγέτης της Utah Jazz, Donovan Mitchell, ήρθε στην Αθήνα, με μοναδικό σκοπό να «ψαρέψει» ταλέντα του μπάσκετ. Νέος, πετυχημένος και… λίγο πιο κοντός από ό,τι θα περίμενες να είναι ένας NBAer, ο Mitchell έχει καταφέρει να απογειώσει μια ομάδα.

Ο ταλαντούχος Donovan Mitchell είναι ένα από τα λίγα αστέρια του NBA με τον οποίο μπορούν να ταυτιστούν οι νέοι. Γιατί είναι εκείνος που κατάφερε να κάνει όλους τους νεαρούς αθλητές να πιστέψουν στον εαυτό τους και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Στο πλαίσιο του μπασκετικού ταξιδιού #GameOnAthens της adidas, o Mitchell προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος με σκοπό να «κρασάρει» το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Αργυρούπολης και να εμπνεύσει κάθε αθλητή που παίζει μπάσκετ 24/7 και πρακτικά, ζει και αναπνέει για το μπάσκετ.

Αφού, λοιπόν, έφτασε στην Αθήνα, ενημέρωσε όλους τους followers του πως σε λίγες ώρες θα βρεθεί σε ένα από τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της πόλης. Έτσι, μικροί και μεγάλοι fans του θα μπορούσαν να βρεθούν στο γήπεδο μπάσκετ της Αργυρούπολης και να ρίξουν μερικά σουτάκια με τον αγαπημένο τους NBAer!

Αφού πέρασε μερικές ώρες στην πόλη, ο παίκτης βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με μια ομάδα παιδιών που έκαναν προπόνηση και ένα μεγάλο κοινό νεαρών αθλητών στις εξέδερες. Ύστερα, πηγαίνοντας στο κέντρο του γηπέδου, ο Mitchell φώναξε όλη την ομάδα και τους προκάλεσε να του δείξουν ποιος μπορεί να καρφώσει καλύτερα από εκείνον.

Ο ταλαντούχος παίκτης της Utah Jazz, Mitchell, μετά από μερικά εντυπωσιακά καρφώματα που είδε, στράφηκε στο κοινό και τους ζήτησε μαζί να αποφασίσουν ποιος ήταν ο καλύτερος. Το κοινό έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα σε τόσα εξαιρετικά καρφώματα, ποιος τελικά, έκανε το καλύτερο κάρφωμα της ημέρας. Μέσα από πλήθος χειροκροτημάτων, ο νικητής βγήκε και ο Mitchell βρήκε επιτέλους το ταλέντο που αναζητούσε! Το έπαθλο αυτού, ήταν τα… ίδια του τα παπούτσια υπογεγραμμένα.

Το Nο.13 του ντραφτ, ή αλλιώς ο «undersized» παίκτης της Utah, έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς μπασκετικούς της Αθήνας, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να ακολουθήσουν το όνειρό τους. Ακόμη κι αν αυτό είναι να βρεθούν στο NBA, διότι τίποτα δεν είναι απίθανο. Πιστεύεις ότι περίμεναν ποτέ να παίξουν σουτάκια και να φωτογραφηθούν με το αστέρι, Donovan Mitchell; Όχι, αλλά το #GameOnAthens της adidas έκανε την επίσκεψη του NBAer να μοιάζει με «φιλικό μπασκετάκι» της γειτονιάς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×