Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έσβησαν τη λέξη «σύζυγος» από τον τάφο της Καρολάιν

Η οικογένεια της Καρολάιν αποφάσισε να βγάλει από τον τάφο της 20χρονης τη λέξη «σύζυγος», τρεις μήνες μετά το μνημόσυνο, στη διάρκεια του οποίου συνελήφθη ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της.

Ήταν μία απόφαση που είχαν λάβει μετά τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια της Καρολάιν έχει αναλάβει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η οποία έχασε την μητέρα της πριν συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο της ζωής της. Ίδιες πληροφορίες ανάφεραν πως στην Αλόννησο, βρίσκεται αυτή την περίοδο και η οικογένεια του πιλότου η οποία έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται το παιδάκι πέντε φορές το μήνα.

Η κατάθεση «κλειδί» της συμβούλου ψυχικής υγείας

Την ώρα που η δικαστική έρευνα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και αναμένονται τα αποτελέσματα της άρσης τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, αλλά και νέες καταθέσεις μαρτύρων, το Newsbomb.gr φέρνει στο φως την δεύτερη κατάθεση που έδωσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε από τον 32χρονο πιλότο σύζυγο της.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει εδώ και αρκετές εβδομάδες τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θεωρείται «κλειδί» για την υπόθεση, καθώς έζησε από κοντά το ζευγάρι για κάποιους μήνες και υπήρξε ο άνθρωπος στον οποίο η Καρολάιν είχε εκμυστηρευτεί φόβους και ανησυχίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×