Κατέβασε τη νέα εφαρμογή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και κέρδισε πλούσια δώρα!

Με πλούσια δώρα έφτασε η νέα εφαρμογή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τους φίλους της ομάδας, συμβατή τόσο με συσκευές iOs και όσο και με Android. Πέρα από το εξαιρετικά ενδιαφέρον περιεχόμενό της για τους πραγματικούς φίλους του μπασκετικού Παναθηναϊκού αλλά του αθλήματος γενικότερα, δίνει την ευκαιρία για πλούσια δώρα σε όσους την «κατεβάσουν» στα κινητά τους και κάνουν εγγραφή άμεσα.

Όλα τα νέα του Παναθηναϊκού με το πάτημα ενός κουμπιού

Με τη νέα εφαρμογή όλοι όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό, ώστε να μαθαίνουν άμεσα, πρώτοι από όλους, όλες τις εξελίξεις για την αγαπημένη τους ομάδα. Έμφαση δίνεται στην ενημέρωση, καθώς στο app ανεβαίνουν πρώτα από όλα οι ειδήσεις και τα νέα της ομάδας, αλλά και στο οπτικοακουστικό υλικό τόσο από τους αγώνες – με αμέτρητα βίντεο highlights – όσο και από backstage βιντεοσκοπήσεις αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας πάρα πολύ εύκολα το application από το κινητό τους ή το tablet τους, οι φίλοι της ομάδας έχουν πλέον τη δυνατότητα:

* Να ενημερώνονται για όλα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

* Να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις προπονήσεις, τους αγώνες και όλες τις δραστηριότητες της ομάδας.

* Να παρακολουθούν αποκλειστικά backstage βίντεο της ομάδας, καθώς και τα highlights όλων των αναμετρήσεών της σε Euroleague, Stoiximan Basket League και Κύπελλο Ελλάδος.

* Να έχουν πρόσβαση στα στατιστικά των αγώνων και όλων των αθλητών.

* Να ενημερώνονται σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Να κλείνουν τα εισιτήριά τους για τις εντός έδρας αναμετρήσεις απευθείας μέσα από την εφαρμογή και να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Δώρο εμφανίσεις παικτών, μπάλες και εισιτήρια με την εγγραφή στο app!

Η πλήρης πρόσβαση στο υλικό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ όμως δεν είναι το μόνο «κέρδος» για τους φίλους της ομάδας που θα την κατεβάσουν στα κινητά τους. Αυτό, διότι όλοι, αυτομάτως με την εγγραφή τους σε αυτή, μπαίνουν σε μεγάλη κλήρωση για μοναδικά δώρα από την ομάδα: Συνολικά τέσσερις εμφανίσεις παικτών, μπάλες, αλλά και προσκλήσεις για το μεγάλο ματς της ομάδας κόντρα στην CSKA, για την Ευρωλίγκα!

Αναλυτικά, κατεβάζοντας το app του Παναθηναϊκού, οι χρήστες διεκδικούν αυτομάτως:

- Μία επίσημη εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου

- Μία επίσημη εμφάνιση του Nemanja Nedovic

- Μία επίσημη εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη

- Μία επίσημη εμφάνιση του Daryl Macon

- Τέσσερις μπάλες μπάσκετ

- Δύο διπλές προσκλήσεις για τον αγώνα με την CSKA, που θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τη νέα, σύγχρονη εφαρμογή δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να βρίσκονται δίπλα της, όποια στιγμή το θελήσουν. Με αποκλειστικό περιεχόμενο που δημιουργείται ειδικά για αυτούς, δίνοντάς τους το θέαμα που τους αρέσει, την ενημέρωση που αποζητούν, τις διευκολύνσεις και τα δώρα που τους αξίζουν.

Η νέα εφαρμογή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι διαθέσιμη τόσο μέσω του app store για συσκευές iOs, όσο και μέσω του google play για Android συσκευές και όλοι οι φίλοι της ομάδας μπορούν να την κατεβάσουν εύκολα, άμεσα και γρήγορα, ώστε να βρίσκονται πραγματικά στην ομάδα από όπου και αν βρίσκονται!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×