Κούγιας: Η ανακρίτρια ρωτούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου τι όνειρα βλέπει

Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε την εξαίρεση της ανακρίτριας, ενώ όπως είπε η απολογία είχε μεταβληθεί σε «συζήτηση σε πρωινάδικο».

Την εξαίρεση της ανακρίτριας ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας διότι σύμφωνα με τον ίδιο η ανακρίτρια ρωτούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου τι όνειρα βλέπει. Ο δικηγόρος επιμένει ότι η εντολέας του είναι αθώα και πως η υπόθεση εναντίον της είναι κατασκευασμένη, ενώ εξαπολύει κατηγορίες στους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλoγρηά μέχρι και για πλαστογραφία.

Ο κ. Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι «υπάρχουν αδιάβλητα πιστοποιητικά και για τα 3 παιδιά, από ιατροδικαστές που έχουν κάνει χιλιάδες νεκροτομές και εξετάσεις ότι έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια. Το ένα είχε κίρρωση του ήπατος, το άλλο είχε καρδιολογικό νόσημα και η Τζωρτζίνα που εξετάζουμε τώρα ότι έχει πεθάνει από βαρβιτουρικά, όχι μόνο από κεταμίνη».

Σχετικά με την ανακρίτρια, είπε: «Ζητήσαμε από την ανακρίτρια να καλέσει ιατροδικαστές από όλη την Ελλάδα για να αντικρούσουν την γνωμάτευση των Καρακούκη και Καλογρηά. Αρνήθηκε εκείνη και τότε κάναμε αίτηση εξαίρεσης, η οποία απορρίφθηκε».

Και προσέθεσε: «Χθες, στην απολογία για την Μαλένα και την Ίριδα, περιμέναμε να κληθεί η κατηγορούμενη σε τυπική κλήση και μετά να την αφήσει ελεύθερη. Όμως χθες, η ανακρίτρια την ρωτούσε “Μπορείτε να μας πείτε τι όνειρα βλέπετε; Ποια σχέση είχατε; Έχετε περάσει καρκίνο στο παρελθόν; Έχετε πάει ποτέ σε ψυχολόγο;”. Τότε της είπα εγώ ότι “αντί να την καλέσετε για τυπική κλήση, εσείς συνεργάζεστε με την κ. Σπηλιοπούλου. 

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×