Ολυμπιακοί Αγώνες: «Χρυσοί» οι Νορβηγοί, «ασημένιοι» οι Ρώσοι, ιστορικό «χάλκινο» για το Κατάρ (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Μολ και Σόρουμ από τη Νορβηγία αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Κρασίλνικοφ και Στογιανόφσκι από τη Ρωσία στο Ολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ ανδρών, στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ιστορικό μετάλλιο για τους Γιουνούς και Τιγιάν από το Κατάρ.

Οι Νορβηγοί Άντερς Μπέρντσεν Μολ και Κριστιάν Σάντλι Σόρουμ επικράτησαν στον τελικό των Ρώσων παγκόσμιων πρωταθλητών του 2019 στο Αμβούργο, Βιάτσεσλαφ Κρασίλνικοφ και Όλεγκ Στογιανόφσκι με 2-0 σετ μετά από 41 λεπτά και πιο δύσκολα από ότι μαρτυρά το σκορ. Να σημειωθεί πως οι Νορβηγοί ήταν τρίτοι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019.

Τα σετ: 21-17, 21-18

Επιπρόσθετα το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Σερίφ Γιουνούς και Αχμέντ Τιγιάν από το Κατάρ, οι οποίοι επικράτησαν στον «μικρό» τελικό των Μάρτινς Πλάβινς και Έντγκαρς Τοκς από τη Λετονία με 2-0 σετ. Σε ένα άθλημα που αθλητές από το Κατάρ δεν έχουν μεγάλη παράδοση έκαναν υπερπροσπάθεια και πήραν τη νίκη και το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του αθλήματος στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.

Τα σετ: 21-12, 21-18

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Χρυσοί» οι Νορβηγοί, «ασημένιοι» οι Ρώσοι, ιστορικό «χάλκινο» για το Κατάρ (vid)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×