Εξελίξεις στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα»

Οι εργαζόμενοι στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα» αποφάσισαν να δράσουν, όταν ενημερώθηκαν ότι δεν θα κυκλοφορήσει την Τρίτη (22/11) η ημερήσια αθλητική εφημερίδα.

Στην σχετικά ανακοίνωση περιγράφεται το ιστορικό της υπόθεσης, από την απόφαση περί μη-έκδοσης της εφημερίδας, μέχρι τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουν να αντιδράσουν οι εργαζόμενοι:

«Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Ξαφνικά σήμερα το βράδυ και ενώ δουλεύαμε για την έκδοση του αυριανού φύλλου, ειδοποιηθήκαμε από το πιεστήριο ότι η «Κιτρινόμαυρη Ώρα» δεν θα τυπωθεί. Αιτία οι διαφορές που έχουν προκύψει με τους «εξαφανισμένους» Αγγελίδη Μάριο, ιδιοκτήτη και Μπίρη Παναγιώτη, εκδότη. Έτσι μετά την κλοπή στα γραφεία μας και το άδειασμα του ατελιέ από «ποντικό» ήρθε η «φίμωση». Αλλά είμαστε δυνατοί και δεν θα τους περάσει! Ούτε των νυν, ούτε των τέως!

Εμείς, οι εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι, σε έκτακτη γενική συνέλευση αποφασίσαμε ομόφωνα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να δώσουμε τη δυναμική για την οποία δεν φρόντισε η ιδιοκτησία και άμεσα να προχωρήσουμε στην έκδοση νέας εφημερίδας.

Αποφασίσαμε λοιπόν με τον διευθυντή μας, Γιώργο Σηφάκη, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, σε πείσμα όλων αυτών που ήθελαν τη φωνή μας, αλλά και τη δική σας φωνή να μην ακούγεται.

Οι εργαζόμενοι».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×