Η ΕΡΤ για το F-4 της Ευρωλίγκα!

Στην ΕΡΤ αποφάσισαν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ, που θα μεταδώσει η δημόσια τηλεόραση παράλληλα με τη Nova.

Σύμφωνα με τα πλάνα της αθλητικής διεύθυνσης της δημόσιας τηλεόρασης, η ΕΡΤ θα βγάλει εκπομπή απ' την παραμονή έναρξης της διοργάνωσης, δηλαδή στις 5 Μαΐου, καθώς και τις μέρες των αγώνων, με επίκεντρο στον Παναθηναϊκό. Στην Βαρκελώνη θα πάνε για την δημόσια τηλεόραση οι Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Βαγγέλης Ιωάννου, Παναγιώτης Φιλίππου, Κώστας Σκουλάς και Γιάννης Νάτου.

Η πρώτη σε αναγνωσιμότητα...

Η SportDay είναι η πρώτη σε αναγνωσιμότητα, ημερήσια, επί πληρωμή εφημερίδα, αυξάνοντας κατά 48.000  τη δύναμη της , σε σχέση  με την προηγούμενη περίοδο (Σεπτ.2009-Μαρτ. 2011).  Σύμφωνα με την έρευνα της Focus Bari  για την τρέχουσα περίοδο (Σεπτ. 2010-Μαρτ. 2011) το  91,9% των αναγνωστών  της εφημερίδας  είναι άνδρες και το  80,2% είναι έως και 44 ετών. Ο μέσος όρος ηλικίας των  αναγνωστών της «SD» είναι  32,5 ετών και οι πιο πιστοί ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 18 – 34 ετών.  Η «SD»  είναι μια κατεξοχήν νεανική εφημερίδα, αφού το 83,9% των αναγνωστών  της  είναι εργαζόμενοι ή μαθητές -φοιτητές. Επίσης είναι μια εφημερίδα για αληθινούς αναγνώστες, αφού το  74,4% έχουν Μέση – ανώτερη-ανώτατη Μόρφωση. Τέλος  το  55,9%  όσων διαβάζουν την «SD» κατοικεί στην Αττική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×