Τώρα, το πρόγραμμα...

Ο διαγωνισμός του ΟΤΕ για το Conn-X TV ολοκληρώθηκε, ο ΣΚΑΙ αναδείχτηκε νικητής, το θέμα του «ανεβάσματος» στον δορυφόρο μπαίνει στην τελική του ευθεία και το μεγάλο ερώτημα που αφορά στο IPTV είναι ποιές αλλαγές θα υπάρξουν τη νέα σεζόν, σε ότι αφορά στο πρόγραμμα.

Το Conn-X TV έχει αυτή την στιγμή ένα "γεμάτο" πρόγραμμα, στο οποίο ξεχωρίζουν το Κύπελλο Ελλάδας, η Football League (πρώην Β' Εθνική) απ' τίς εγχώριες διοργανώσεις και ξένα Πρωταθλήματα όπως η Μπουντεσλίγκα, η Πριμέρα Ντιβιζιόν και το Καμπιονάτο. Μένει να δούμε, λοιπόν, ποιές επιπλέον κινήσεις θα κάνουν οι άνθρωποι του ΟΤΕ για να ενισχύσουν το πρόγραμμα του Conn-X TV, με γεγονότα που έχουν ιδιαίτερη δημοφιλία ανάμεσα (και) στους εν δυνάμει συνδρομητές. Και αυτά δεν είναι άλλα απ' τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού και αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League (τριετία 2012-15).

Το "Γουίμπλεντον" στη Nova

Ιδού το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Nova απ' το τουρνουά τένις Γουίμπλεντον:

20/6–29/6       Ζωντανή μετάδοση αγώνων από διάφορα γήπεδα (NS1, NS3, NS4)
20/6–3/7     Ζωντανή μετάδοση αγώνων κεντρικού γηπέδου σε HD (NS1 – NSHD)
2 & 3/7       H έναρξη των μεταδόσεων αρχίζει στις 16:00 έως το τέλος των αγώνων
Η κάλυψη του γνωστού γκράντ σλαμ πλαισιώνεται και από την προβολή  των στιγμιότυπων της κάθε αγωνιστικής ημέρας καθημερινώς στις 23:30 στο NS1.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×