Σεβασμός στην οικογένεια

Οι σωστοί Παναθηναϊκοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι χαρές που παίρνουν εδώ και πολλά χρόνια προέρχονται αποκλειστικά από το μπάσκετ. Αυτό το άθλημα, το στηρίζει μια οικογένεια που αποτελεί παράδειγμα ήθους και φυσικά μιλώ για την οικογένεια Γιαννακόπουλου. 

Αυτή η οικογένεια μας κάνει να κυκλοφορούμε με το κεφάλι ψηλά στον δρόμο.  Η ανιδιοτελής αγάπη, τα χρήματα που έχει προσφέρει αυτή η οικογένεια χωρίς να έχει κάποιο συμφέρον και οι τίτλοι που έχουν έρθει χαρεί σε αυτούς δεν θα ξεχαστούν από κανέναν.

Οι προσπάθειες που κάνει για ένα γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι φανεροί και αναγνωρισμένοι από όλους τους φιλάθλους. Το γεγονός που βλέπω να εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες το θεωρώ ειρωνεία. Ο παππούς μου έλεγε «μην φτύνεις εκεί που σε ταΐζουν». Και κάποιοι οι οποίοι έχουν ταχθεί ενάντια αυτής της οικογένειας γνωρίζουν πολύ καλά, πως χωρίς αυτήν θα ήταν κάποιοι ασήμαντοι πολίτες που θα κυκλοφορούσαν έξω ή και «μέσα».

Πισώπλατες μαχαιριές από καμουφλαρισμένους λαϊκιστές και η άσχημη προβολή κάποιων προσώπων θα οδηγήσουν στο πουθενά και πολύ σύντομα θα φανερωθούν στους φιλάθλους. Αυτός που βάζει λεφτά και είναι παθιασμένος με κάτι, διαφέρει από αυτόν που ψάχνει λεφτά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×