Ο Παναθηναϊκός του Παύλου, του Θανάση, του Δημήτρη!

Άλλη μία κούπα στα πράσινα. Η 37η για την πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού. Τον Παναθηναϊκό.

Μία κούπα, που έφθασε στα άστρα, όπως έδειξε και ο Δημήτρης και είπε 20.000 κόσμος στο καυτό ΟΑΚΑ. Για τον Παύλο, που από ψηλά νοιώθει περήφανος για αυτό που βλέπει. Είναι ο Παναθηναϊκός του Παύλου, του Θανάση, του Δημήτρη. Ο Παναθηναϊκός αυτός σημαίνει, παντοκράτορας. Ο Παναθηναϊκός αυτός σημαίνει πρώτος. Ο Παναθηναϊκός αυτός σημαίνει εθισμένος στους τίτλους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή. Για 23η συνεχόμενη περίοδο ο Παναθηναϊκός κατακτάει τουλάχιστον έναν τίτλο. Μύθος. Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα και δεν νομίζω να το έχει πετύχει άλλη ομάδα στον κόσμο.

Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός του Παύλου, του Θανάση, του Δημήτρη. Ομάδα-μύθος. Ομάδα μοναδική. Ομάδα που μόνο χαρές δίνει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ομάδα, που κρατάει ζωντανό τον κόσμο της, την στιγμή που το ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο. Αυτή η κούπα ναι είναι για τον Παύλο, που μας κοιτάει από ψηλά. Ήταν το ελάχιστο, που θα έπρεπε να κάνουν οι παίκτες, ο προπονητής, για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε, όπως το περιμέναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους Αγγελόπουλους , για την αστεία κίνησή τους να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν αρχίσει το δεύτερο ματς. Έβαλαν «φωτιά» στο ΟΑΚΑ και όταν άρχισε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ήταν ισοπεδωτικός. Κατάπιε τον αντίπαλό του , έπαιξε ένα δεκάλεπτο σοβαρά και όλα τέλειωσαν. Διότι αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων. Με ένα δεκάλεπτο καλής απόδοσης ο Παναθηναϊκός έκανε τον Ολυμπιακό να φαίνεται νάνος στο γήπεδο και πήρε μία άνετη νίκη δίνοντας για άλλη μία φορά χαρά στον κόσμο του. Και έτσι και η φετινή περίοδος έγραψε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητή… α’ ημιχρόνου τον Ολυμπιακό, που μπορεί να το σηκώσει λάβαρο στο ΣΕΦ σαν μία σημαντική επιτυχία…

Όσο για το ΟΑΚΑ , μακράν της δεύτερης είναι η κορυφαία έδρα στον κόσμο . Και σε ένα παιχνίδι, που ήταν επικίνδυνο, για να συμβεί οτιδήποτε δεν έγινε τίποτα. Σε αντίθεση με το ΣΕΦ, που όποτε χάνει ο Ολυμπιακός γίνεται χαμός. Διαφορά επιπέδου και νοοτροπίας….

Υγ: Φαντασθείτε με αυτά τα τραγικά , που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο χωρίς τις επιτυχίες του μπάσκετ, που θα ήμασταν τώρα σαν Παναθηναϊκοί….

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×