Έχουν τον τρόπο και φαίνεται!

Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του, μπήκαν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει μέρα, ώρα που να μην έρχονται αντιμέτωποι με αμέτρητα προβλήματα. Αμέτρητα. Και όχι μόνο σε ότι αφορά στο χρέος.

Ο Παναθηναϊκός, ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος σε όλα σχεδόν τα αθλήματα, δεν χρειαζόταν απλά restart αλλά γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς. Πρώτα για να επιβιώσει, να σταθεί ξανά στα πόδια του, μετά για να αλλάξει τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του και στο τέλος της ημέρας να ξαναγίνει ισχυρός και παράλληλα να αποτελέσει ξανά πόλο έλξης για νεαρούς αθλητές. Για παιδιά που θέλουν να αθληθούν και ίσως να κυνηγήσουν τα όνειρα τους μέσα από το τριφύλλι…

Κι αν η επιστροφή στην κορυφή, απαιτεί χρόνο, το να είναι ξανά ο Παναθηναϊκός η καλύτερη επιλογή για παιδιά που θέλουν να αθληθούν, απαιτεί κυρίως προγραμματισμό, μεράκι και ανθρώπους που ξέρουν τον τρόπο να πείσουν ότι ο Σύλλογος λειτουργεί ξανά όπως του πρέπει.

Τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι απλά ενθαρρυντικά αλλά κάτι παραπάνω. Και τα χνάρια της ΚΑΕ, στα οποία βαδίζουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη αποτελούν εγγύηση για το πώς λειτουργεί αλλά κυρίως πώς θα λειτουργήσει στο μέλλον ο Σύλλογος. Σε κάθε περίπτωση, τα ερασιτεχνικά τμήματα του τριφυλλιού κερδίζουν μέρα με τη μέρα το στοίχημα… Με αίμα και ιδρώτα αλλά αξίζει τον κόπο. Και γιατί μιλάμε για τον Παναθηναϊκό αλλά και διότι κάθε παιδί που μπαίνει στον αθλητισμό, γλιτώνει από χίλια δυο άλλα… Κι αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό από όλα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×